Hedensted IF
Seneste nyheder fra klubben

JS spillede uafgjort i første test

07.02.15

 

SENIOR - Lørdag eftermiddag på en meget vindblæst kunstbane ved BGI Akademiet i Bjerre stod HIF's førstehold over for en stærk modstander i årets første kamp. Modstanderen var danmarksserieholdet fra FC Skanderborg.

På forhånd vidste HIF, at det ville blive en vanskelig kamp, da Skanderborg var længere fremme i deres opstart og spillede deres tredje kamp. Samtidig var HIF ramt af mange afbud pga. vinterferie og småskader.

Det var dog ikke til at se, da dommeren fløjtede kampen i gang, og HIF sad tungt på spillet i første halvleg, hvor holdet havde vinden i ryggen. Desværre kneb det mere med at spille sig til de helt store chancer. Skanderborg havde en enkelt stor chance, som Jesper Olesen dog kom flot tilbage og afværgede.

- I pausen blev der talt om vigtigheden af, at vi nu turde spille bolden langs jorden, så bolden ikke kom op i den stride modvind. Samtidig blev der opfordret til at stå sammen i bussen og kæmpe som et hold, da vi vidste, at Skanderborg ville komme buldrende fra anden halvlegs start i medvinden, fortalte assistenttræner Kasper Adelfred efter kampen til hedenstedif.dk.

- Anden halvlegs start viste dog, at vi er et godt fodboldhold, når vi formår at spille efter taktikken. Gang på gang spillede vi os på flotteste vis ud af Skanderborgs pres, og som én af HIF-tilskuerne kækt spurgte efter 15 minutter af anden halvleg: "Har vinden vendt sig i pausen?".

Men som halvlegen skred frem, blev HIF'erne som ventet mere og mere trætte, og Skanderborg satte sig mere på spillet og kom til nogle langskud uden rigtig at komme til de store chancer.

Til sidst var Marcel Mathiasen ved at blive matchvinder for "De Grønne", da hans langskud blev reddet af Skanderborg-keeperen. Kampen endte altså uden scoringer.

- Men alt i alt en god test for HIF, der gav debut til keeper Brian Hansen og comeback til Kristian Bonde, færøske Bogi Reinert Petersen samt til Stephan Koefoed Hansen og andenholdstræner Mads Nissen, der hjalp til i nødens stund.

Startopstilling:
1. Brian Hansen (m)
2. Jesper Olesen
3. Søren Egelind 
4. Bogi Reinert
5. André Givskov
6. Emil Bech
7. Nicolai Givskov (c)
8. Jacob Kragh
9. Kristian Bonde
10. Mathias Kahr Christensen 
11. Mikkel Thisgaard

På bænken:
12. Marcel Mathiasen
13. Stephan Koefoed Hansen
14. Mads Nissen
15. Alex Nørlund

Ind- og udskiftninger:
45' Marcel Mathiasen ind - Jacob Kragh ud
45' Stephan Koefoed Hansen ind - Emil Bech ud
60' Mads Nissen ind - Kristian Bonde ud
80' Alex Nørlund ind - Bogi Reinert ud

 

Se billederne: Træningsstart og suppe i Mosen

25.01.15

 

SENIOR - Lørdag blev der for første gang i 2015 kaldt til samling i Mosen, da der traditionen tro var standerhejsning.

Efter et par ord fra næstformand Michael Vagtholm Kristensen løb førsteholdet og kvinderne en tur, mens andetholdet valgte at spille bold på den nye kunstgræsbane.

Dagen sluttede af i klubhuset, hvor der blev serveret suppe fra Sognegården. Velbekomme!

Se billeder fra dagen på Facebook her.

 

JS møder Vejle Boldklub i testkampe

18.01.15

 

SENIOR - Jyllandsserieholdet har fået sat datoer og navne på deres kommende træningskampe som optakt til den nye sæson.

Blandt modstanderne er Vejle Boldklubs U19 Liga og serie 1, der kommer til Hedensted 20. februar kl. 19 og 22. marts kl. 14. Kampene spilles på den nyanlagte kunststofbane.

Årets første træningskamp er ude mod FC Skanderborgs danmarksseriehold 7. februar kl. 15.15 ved BGI Akademiet i Bjerre, og herefter er programmet følgende (med forbehold for ændringer undervejs):

14. februar kl. 14: Hedensted IF - Brædstrup IF (serie 1)
14. februar kl. 14: Hedensted IF - Brædstrup IF (serie 1)
20. februar kl. 19: Hedensted IF - Vejle Boldklub (U19 Liga)
28. februar kl. 16: Hedensted IF - Herning Fremad (jyllandsserien)
7. marts kl. 14: Hedensted IF - Vejlby-Risskov (serie 2)
13. marts kl. 18.30: Hedensted IF - Fredericia FF (jyllandsserien)
22. marts kl. 14: Hedensted IF - Vejle Boldklub (serie 1)
28. marts kl. 15: Hedensted IF - Bredballe IF (serie 2)

 

Her er holdene til fredagens kamp

13.11.14

 

KLUBINFO - Imorgen kl. 17 går det løs med opvisningskamp på byens nye, topmoderne kunstgræsbane.

Vi kan nu offentliggøre de to hold til kampen mellem det nuværende førstehold i jyllandsserien og et sammensat All Stars-hold, som den tidligere HIF-træner Tom Thomassen har udtaget:

Jyllandsserien:
Jacob Poulsen (m) Jesper Olesen, Søren Egelind, Jacob Yde, André Givskov, Mikkel Thisgaard, Nicolai Givskov, Jacob Kragh, Rasmus Jørgensen, Mathias Kahr, Marcel Pedersen, Emil Bech, Søren Jørgensen, Jonas Dalstrup, Jeppe Sund og Marcel Mathiasen.

All Stars:
Simon Skov Sørensen (m), Thomas "Bager" Frydensbjerg (m), Lars Jensen, Kent Scholz, Brian Wolf, Kristian Bonde, Ronni Knudsen, Lasse Dahl-Hansen, Nicklas Ullum, Finn "Ferrari" Christensen, Kennet Gregersen, Jens Erik Skibsted, Jonas Rode og Bjarne Kristoffersen.

 

Indvielse af kunstgræsbanen og All Star-kamp på fredag

05.11.14

 

KLUBINFO - Fredag 14. november er der officiel indvielse af Hedensteds nye kunstgræsbane på Gesagervej 66B.

I den forbindelse har HIF arrangeret en All Star-kamp, hvor et hold sat af tidligere førsteholdstræner Tom Thomassen møder det nuværende jyllandsseriehold. Kampen starter kl. 17. Der vil bl.a. blive gensyn med Ronni Knudsen, siger rygtet.

Forinden er der børnefodboldkamp på banerne fra kl. 16.

Borgmester Kirsten Terkilsen (V) "klipper snoren" og byder velkommen kl. 16.45, mens alle gratis kan stille sulten med en stadionplatte med dertilhørende drikkevarer.

Vi håber naturligvis på at se mange klubmedlemmer og andre interesserede til arrangementet.

 

HIF søger ny kridtmand (med honorar)

06.10.14

 

HIF søger en ny mand til at varetage opgaven med at kridte banerne op.

Der er tale om et lønnet job. Se opslaget her.

 

HIF's nyhedsbrev, september 2014

23.09.14

 

KLUBINFO - Hedensted IF's nyhedsbrev for september 2014 ligger nu klar til download.

Hent det lige her.

 

Formandens beretning efter generalforsamlingen 2014

18.09.14

 

KLUBINFO - Hedensted IF's årlige generalforsamling blev afholdt her til aften i klubhuset.

Som formand for Hedensted If har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer og opgaver der skulle løses. Året har budt på en del arrangementer både i og udenfor klubben.

På den sportslige front for Hedensted IF er det gået lidt og ned i det forgangne år. Vi har haft en svingende sæson med både op og nedture Vores 1.hold fik desværre en nedrykning fra Danmarkssserien til Jyllandsserien i sommers. Holdet fik vist gode takter og gik sæsonen igennem Danmarksserien med æren i behold idet vi i de fleste kampe fik vist en masse god fodbold – desværre manglede vi lige den sidste skarphed og held i de afgørende kampe.

Det har været meget spændende for klubben at være i Danmarksserien – i denne omgang fik vi desværre kun 2 sæsoner i Danmarksserien – men vi håber at vende tilbage i det fine selskab hurtigst muligt. Det har været en stor mundfuld for klubben. Langt større udgifter til buskørsel, forplejning m.m. – spillerne skulle bruge også meget længere tid på udebanekampene o.s.v.

Holdet og klubben har dog taget udfordringen meget flot og vi er klar igen hvis vi skulle spille os op i Danmarksserien igen.

I vinterpausen fik vi en ny cheftræner for klubbens 1. hold. Efter 1⁄2 år i klubben blev Henrik Larsen afløst af Alex Nørlund. Henrik Larsen er en meget dygtig træner – men han passede desværre ikke helt til Hedensted IF og derfor valgte bestyrelsen i vinterpausen at skifte træner. Vi ansatte derfor den tidligere topspiller for Vejle Boldklub Alex Nørlund som træner for Hedensted Ifs 1. hold. Alex er bosiddende i Hedensted og har dermed tilknytning både til byen og klubben. Samtidig fortsatte assistenttræner Kasper Adelfred, som jo kender truppen og spillerne særdeles godt. I skrivende stund har vi fået en rigtig god stemning ind i truppen – vi har mange unge spillere på holdet og vi ligger godt til i Jyllandsserien på en aktuel 2. plads.

Læs resten af Henrik Lundsgaard Nielsens formandsberetning i pdf-format her.

 

Kom og hyg dig med HIF's kvinder

12.09.14

 

KVINDER - Hedensted IF's kvindehold i jyllandsserien inviterer alle interesserede til en hyggelig sammenkomst på søndag.

Her vil blive serveret gratis kaffe og kage i pausen i kampen mellem Hedensted og Ry, der starter kl. 13.00.

Vi ses til en hyggelig eftermiddag i Mosen.

Karina Fisker, JS, Kvinder

 

HIF's nyhedsbrev, august 2014

12.09.14

 

KLUBINFO - Hedensted IF's nyhedsbrev for august 2014 ligger nu klar til download.

Hent det lige her.

 

Henning Hansen tilknyttet HIF

10.09.14

 

KLUBINFO - Hedensted IF har tilknyttet Henning Hansen til klubben.

Henning Hansen har gennem mange år arbejdet med fodbold og fodboldklubbers udvikling. I en årrække var Henning konsulent på halvtid i DBU med det gamle Århus/Vejle amts fodboldklubber som arbejdsområde, ligesom Henning også i en årrække var tilknyttet talentarbejdet i AC Horsens.

De seneste seks år har Henning været ansat i FC Skanderborg og bidraget til klubbens nuværende position som netop kåret af UEFA til årets breddeklub i Europa, ligesom DBU sidste år kårede klubben som bedste breddeklub i Danmark. Sidste sportslige succes i FC Skanderborg var opnåelsen af T-licens fra sæson 14/15 i FC Skanderborg.

Henning Hansen skal i Hedensted IF arbejde som børne- og ungekonsulent med en bred vifte af opgaver der ikke helt er på plads endnu, da aftalen netop er indgået. I den første periode vil Henning lære klubbens liv og udfordringer at kende og herefter i tæt samarbejde med den nuværende besætning af diverse poster i Hedensted IF forhåbentlig bidrage og inspirere klubben til den nuværende spændende fodboldmæssige udvikling.

Hedensted IF håber på, at med Hennings mange forskelligartede erfaringer og store netværk i fodbold Danmark, kan bidrage til Hedensted IF ́s fortsatte sportslige og organisatoriske udvikling. Begge ser frem til et spændende samarbejde der pt. foreløbig er sat til udgangen af 2014, hvorefter begge danner sig en status for, hvad der fortsat skal ske for begge parter.

Med venlig hilsen,
Bestyrelsen i Hedensted Idræstforening

 

Tre nye stillinger som frivillig i HIF

03.09.13

 

Der er tre ledige stillinger som frivillig medhjælper i Hedensted Idrætsforening.

Se dem her.

 

Damespillere søges til jyllandsserien

13.08.13

 

SENIOR - HIF's damehold i jyllandsserien søger flere spillere.

Vi er et godt stabilt sammenspillet og stærkt hold. Socialt har vi det kanon, og der er en god stemning og altid plads til flere på holdet.

Så står du og har lyst til at prøve kræfter med fodbold i jyllandsserien, og tør du kaste dig ud i nye udfordringer, så er vi klar til at tage imod dig.

Vores mål med sæsonen er at blive stabilt i jyllandsserien i den sjove ende.

Vi træner tirsdag og torsdag kl. 19-21.30.

Kontakt Karina Fisker på tlf. 23 95 55 59 for mere information.

 

Introduktion til jobbørsen

10.08.13

 

For at en forening af Hedensted IF's størrelse overhovedet kan fungere, er der behov for at rigtig mange frivillige er indstillet på at tage en tørn til fordel for klubben og dens medlemmer.

Her vil den store børne- og ungdomsafdeling naturligvis kræve flest hænder. Alle frivillige foreninger i Danmark har problemer med at finde de nødvendige hænder, og det gælder også i HIF. I et forsøg på at komme ud med de opgaver, vi savner hjælp til, vil vi starte en jobbørs på hjemmesiden. Se den her.

Det er vort håb, at vi ved at definere opgaverne så præcist som muligt, er i stand til at gøre det nemmere at tiltrække den nødvendige hjælp blandt forældre, bedsteforældre og andre, der kunne være interesserede i at give en hånd til vores forening.

Nogle opgaver, f.eks. deltagelse i bestyrelsesarbejdet, er selvfølgelig vanskelige at beskrive præcist, da bestyrelsen jo konstituerer sig selv efter generalforsamlingen.

Vi håber, der vil blive taget godt imod vores nye tiltag med jobbørsen, hvor de første opgaver vil blive slået op i løbet af kort tid.

Med venlig hilsen,
Bestyrelsen i Hedensted IF

 

HIF møder AC Horsens på tirsdag

22.07.14

 

Kære medlemmer af Hedensted IF's erhvervsklub:

Vi håber, at alle har haft en rigtig god og varm sommer. Det er nok ikke alle, der helt har overstået ferien endnu, men vi sender alligevel et par indbydelser ud.

Tirsdag 29. juli kl. 17.30 indbyder vi til netværksmøde og fodboldkamp i Kjærgaard Lounge. Det er lykkedes os at få en kamp arrangeret mellem vores eget førstehold i jyllandsserien og AC Horsens' 1. divisionshold. En meget spændende kamp der på forhånd ser ud til at være en svær opgave for vores hold. Men man skal aldrig sige aldrig - for et par år siden lykkedes det for HIF at spille 0-0 imod Brøndbys superligahold, så hvem ved, om vi kan drille vores "storebror" lidt?

Dagens program vil være følgende:
Kl. 17.30 spisning i Kjærgaard Lounge
Kl. 17.45 Indlæg ved cheftræner Bo Henriksen, AC Horsens
Kl. 18.15 Foredrag og oplæg til dagens kamp ved cheftræner Alex Nørlund, Hedensted IF
Kl. 19.00 Kamp: Hedensted IF - AC Horsens
Kl. 21.00 Arrangementet slutter umiddelbart efter kampen

Tilmelding til dette arrangement skal ske senest 28. juli kl. 16.00 til Henrik Lundsgaard Nielsen på mailadressen hif@hlnerhverv.dk.

Næste netværksmøde bliver 20. august kl. 7.30. Nærmere info følger. Vi håber på stor tilslutning, så vi kan udbygge vores netværk endnu mere.

Med venlig hilsen,
Henrik Lundsgaard Nielsen
Formand for Hedensted IF

 

HIF's U15 tog pokalen ved stævne i Holland

09.06.14

 

UNGDOM - Det var en flok målbevidste drenge, der dragede til det årlige pinsestævne i Holland.

De senest to år er det blevet til en andenplads for U15-mesterrækkedrengene, men det skulle der laves om på i år.

Vi startede første dag helt suverænt og vandt alle tre kampe med en samlet målscore på 23-0. Vi vidste dog af erfaring at, andendagen altid er langt sværere, men vi havde nu sikret os et godt fundament.

- Ganske rigtigt blev dag to sværere, men da vi havde rystet de værste nerver af os, leverede vi det flydende og elegante pasningsspil, vi ved holdet mestrer. Vi vandt de to første kampe, og så stod det imellem os og Kampong fra Holland. Vi træk os sejrigt ud af finalen med en sejr på 2-0, og vi kunne derfor tage pokalen med hjem til Hedensted i år, siger cheftræner Kasper Andersen.

- Det var kulminationen på de seneste par sæsoners hårde arbejde, der gav pote. En sand fornøjelse og fuld fortjent. Jeg er stolt af drengene.

U15-drengenes andethold sluttede på sjettepladsen, hvilket er det bedste resultat, det til dato har leveret i det hollandske stævne.

 

Klubben er blevet en fighter færre

27.05.14

 

Hedensted IF har i dag mistet én af sine helt store fightere.

Det er med stor sorg, at vi har fået meddelelsen om, at vores mangeårige medlem Lasse Stenmann Larsen alt for tidligt er afgået ved døden i dag, 27. maj 2014.

Lasse var en populær person i klubben. Han har spillet rigtig mange år i den grønne trøje, og igennem de sidste fem år fungerede han som træner i vores seniorafdeling.

Lasse har altid været en yderst værdsat person i klubben, og hans gode humør spredte glæde i hans selskab. Hedensted IF har mistet en ægte kulturbærer.

Vores tanker går til Lasses hustru Anja og deres to børn. 27. november sidste år fik familien at vide, at Lasse var syg, og i morges kl. 5.45 - præcist et halvt år senere - gav han op i kampen mod sygdommen.

Æret være Lasse Larsens minde.

Begravelsen finder sted i Hedensted Kirke tirsdag 3. juni kl. 13.00.

På bestyrelsens vegne,
Henrik Lundsgaard Nielsen
Formand for Hedensted IF

 

HIF søger ungdomstrænere

22.05.14

 

UNGDOM - Hedensted IF søger trænere til flere ungdomshold.

Klubben udbyder både bredde- og elitefodbold til mere end 700 medlemmer. Klubben har et fantastisk beliggende træningsanlæg midt i byen og nyder samtidig stor opbakning fra både borgere, kommunen og det lokale erhvervsliv.

Hedensted Idrætsforening tilbyder dig at træne unge mennesker i en klub med stort engagement, hvor en aktiv bestyrelse og et engageret sportsudvalg bliver din daglige sparringspartner.

Alle henvendelser bliver behandlet seriøst og fortroligt.

Har dette din interesse så kontakt Henrik Lundsgaard Nielsen, tlf. 40 17 90 90 eller Per Holm, tlf. 5234 5030.

 

HIF's nyhedsbrev, maj 2014

18.05.14

 

KLUBINFO - Hedensted IF's nyhedsbrev for maj 2014 ligger nu klar til download.

Hent det lige her.

 

HIF's nyhedsbrev, april 2014

23.04.14

 

KLUBINFO - Hedensted IF's nyhedsbrev for april 2014 ligger nu klar til download.

Hent det lige her.

I nyhedsbrevet kan du bl.a. læse om den forestående Majfest i Mosen, der finder sted fra 8. til 11. maj.

Her vil være masser af aktiviteter for alle aldre. Hele programmet kan ses på Majfestens nye hjemmeside www.majfesten.dk.

Hedensted Løbet byder i år på to nye tiltag: Et børneløb på 1,2 km og et halv-marathon. Derudover er der mulighed for at løbe 5 og 10 km. Læs mere på www.hedensted-loebet.dk.

 

 

Formanden byder velkommen til 2014

18.03.14

 

Fodboldsæsonen er så småt ved at komme i gang på Hedensted Stadion.

Hedensted IF er i en rivende udvikling. Vi får rigtig mange nye spillere og dermed også forældre tilknyttet vores klub. Det er super dejligt og et tegn på at Hedensted IF er et dejligt sted at være.Vi er en af de 10 største klubber i Jylland, hvilket vi er stolte af. Vores klub fungerer rigtig godt og der sker hele tiden en masse aktivitet.I løbet af foråret vil der være en masse aktivitet på Hedensted Stadion. Der er igen Majfest fra torsdag den 8.5. til søndag den 11.5. hvor vi selvfølgelig håber at de fleste af jer vil komme og støtte det store arrangement, der bliver stablet på benene.

LÆS OGSÅ: HIF's nyhedsbrev fra marts 2014

Brug for alle hænder
For at vores klub kan fungere optimalt er det nødvendigt at vi har opbakning fra forældre til at hjælpe til med de forskellige aktiviteter. Vi tjener penge til hele klubben med forskellige opgaver.  Der er mange opgaver – men hvis vi kunne få flere med vil det være rigtig dejligt. Af forskellige opgaver kan nævnes: Stå i vores egen kiosk, sælge OK Benzinkort ved Super Brugsen, hjælpe til med stævner, majfest – ja rigtig mange ting.

For at vores trænere, ledere og andre frivillige ikke bukker under for alt for meget arbejde så vil jeg gerne opfordre til at give os en hjælpende hånd når vi nu beder om det ved forskellige lejligheder.

I en klub som vores har vi brug for alle hænder. Vi har også brug for alle de penge vi kan tjene. Alle trænere/ledere/spillere i klubben har fået nyt træningstøj/spilletøj, hvilket er helt usædvanligt for en klub som vores. Det viser vores klub som en enhed og noget vi kan være stolte af. Vi sender hvert eneste år ca. 200 børn og voksne til Holland og generelt deltager mange af vores hold i mange stævner og aktiviteter rundt omkring - alt dette koster penge. Derfor støt os nu - vi støtter jer og jeres børn.

Mange betaler ikke kontingent
I disse dage fremsender klubben rykkerskrivelser på kontingent. Der er desværre mange af vores medlemmer der endnu ikke har betalt kontingent.

Alle skal betale kontingent - store som små. Kontingent er klubbens vigtigste indtægtskilde. Uden den kan klubben ikke opretholde vores høje aktivitetsniveau.

Såfremt man modtager en opkrævning, man ikke er enig i, bedes man kontakte undertegnede.  Betaler man ikke sit kontingent kan man desværre ikke spille fodbold i Hedensted IF, hvilket jeg selvfølgelig håber at alle har forståelse for.

Jeg håber at ovennævnte har givet stof til eftertanke  - vi har en rigtig god og velfungerende fodboldklub og det er vi alle en del af: Bestyrelse, trænere, ledere, spillere samt forældre.

Lad os nu bakke hinanden op, så vi kan fortsætte det gode samarbejde.

Vi glæder os til at se jer alle sammen i Mosen.

Med sportslig hilsen,
Henrik Lundsgaard Nielsen
Formand, Hedensted IF

 

Sved, blod og tårer: HIF'erne bokser sig i form

26.02.14

 

SENIOR - Hver mandag siden 13. januar har man kunnet opleve lidt af et særsyn, hvis man lægger vejen forbi i Hedensted Centrets hal B.

20 prustende, hakkende og stønnende fodboldspillere fra Hedensted tonser rundt og giver den bas i bedste Rocky Balboa-stil, mens boksetræner Nikolaj Rasmussen fra Løsning Bokseklub svinger taktstokken og får spillerne til at yde deres maksimale.

Det er ikke sket før i klubbens mangeårige historie, at man har taget den slags konditionstræning i brug op til sæsonstart, og initiativet har da også vækket opsigt, da DBU Jyllands forleden kiggede forbi træningen og lavede et videoindslag til deres hjemmeside.

SE VIDEOEN: Kvindehold i ren Rocky-stil

Ideen opstod hos René Kristensen tilbage i efteråret, da han var holdleder for andetholdet. På det tidspunkt styrketrænede spillerne fra kl. 21 til 22, hvilket betød, at man var sent hjemme, hvis man var bosiddende i f.eks. Aarhus.

- Derfor tænkte vi, at muligheden for at træne med bokseklubben fra kl. 17.30 til 18.30 ved siden af fodboldtræningen var en bedre løsning og et godt alternativ til konditionstræning, hvor man også træner i intervaller, forklarer Kasper Adelfred, mens spillerne hopper mellem fire stationer med forskellige øvelser. Bl.a. 30 sekunder hoppen på en atletikmadras, englehop og hoppen i sjippetov, hvilket bl.a. Emil Bech virkede meget engageret i.

Det var i det hele taget en flok engagerede mandfolk, der rendte rundt og svedte dér på halgulvet.

Aftalen mellem Hedensted IF og Løsning Bokseklub lyder, at 20 spillere kan træne med hver gang, så derfor er tilbuddet desværre ikke for hele seniorafdelingen og U19-holdet. Det er der ganske enkelt ikke plads til.

SE BILLEDERNE: Boksetræning med Hedensted IF

God til at sammensætte et program
Kasper Adelfred har indtryk af, at spillerne synes, det er fedt med boksetræningen. De kan allerede mærke, at kroppen har vænnet sig til at træne hårdt en time i streg.

- Nikolaj Rasmussen er rigtig god til at sammensætte et program, der presser spillerne på benene, så jeg tror på, det har en positiv indvirken på formen. Vi målte spillerne med en løbetest ved træningsstarten i januar, og den følger vi op på inden længe, så vi kan se, om det har haft det ønskede resultat.

- Det er ihvertfald bedre end spinning i forhold til konditionen. Her er meget variation i forhold til når man bare er i et fitnesscenter. Her gennemgår vi en ny form for træning hver gang, siger Ronni Knudsen, der heller ikke har noget imod at slippe for løb op og ned ad Parallellvej i Hedensted.

Og så er der det med disciplinen. Når man varmer op her i Hedensted Centret, taler man ikke sammen.

- Ha ha, ja, det skulle de lige vænne sig til. Men det gjorde de hurtigt, for vi er glade for det her samarbejde. Jeg synes personligt, det er flot, at to helt forskellige sportsklubber kan stable det her på benene. Det har bl.a. betydet, at de har givet os nogle fribilletter til et stævne på fredag, mens de så formentlig bliver inviteret ud at se nogle af vores kampe. På den måde fortsætter vi med at hjælpe hinanden, siger Kasper Adelfred.

Se billeder fra træningen på Facebook her.

 

Nu er KampKlar og de nye elektroniske holdkort klar

22.02.14

 

KLUBINFO - Nu er KampKlar og de nye elektroniske holdkort klar, oplyser DBU.

De nye digitale værktøjer kan gøre hverdagen nemmere for den enkelte træner og de elektroniske holdkort erstatter de lidt umoderne papirholdkort.

Du kan læse meget mere om de nye digitale værktøjer her, ligesom du kan downloade en klubpakke med vejledningsmateriale her. Desuden kan du se en oversigt over de oftest stillede spørgsmål og svar i forhold til elektroniske holdkort her.

Alt er gratis og frit tilgængeligt. Bemærk blot, at de fleste værktøjer kræver, at brugeren er oprettet i klubbens KlubOffice med de korrekte rettigheder (træneren/holdlederen oprettes som holdkontakt osv.). Se mere om disse forhold i klubpakken på web.

Gratis app til iOS og Android
App'en er gratis at downloade til iOS og Android. Det kan hver enkelt bruger selv gøre helt kvit og frit. Se en vejledning her. Ekstra-features som "Mine hold"-tilføjelser til mobilkalender osv. kan tilkøbes som abonnement. Klubben kan opnå rabat ved køb i KlubOffice. Bemærk: Abonnement er ikke nødvendigt for udfyldelse af holdkort, brug af KampKlar, indberetning af resultater osv.

Det er en mulighed for deltagende hold i DBU Jyllands træningsturnering at afprøve de elektroniske holdkort samt KampKlar helt uforpligtende. Fra sæsonstart er det obligatorisk at udfylde elektroniske holdkort, mens KampKlar er et valgfrit tilbud.

Har du spørgsmål til de nye værktøjer, da henvend dig gerne til dit regionskontor:
- Region 1: 89 39 99 10 / region1@dbujylland.dk
- Region 2: 89 39 99 20 / region2@dbujylland.dk
- Region 3: 89 39 99 30 / region3@dbujylland.dk
- Region 4: 89 39 99 40 / region4@dbujylland.dk

Forsøg dog gerne at finde svar på dit spørgsmål i klubmaterialepakken først. God fornøjelse med de nye, gratis værktøjer og god vind med den kommende sæson.

Hvis du har spørgsmål, som du ikke kan finde svar på oven for, kan du kontakte Preben Skou Nielsen på tlf 20852516 eller prni@dbujylland.dk.

 

Kom til infomøde om HIF og AC Horsens' samarbejde

17.02.14

 

SAMARBEJDE - Som de fleste nok ved, har Hedensted IF indgået et samarbejde med AC Horsens  omkring fodbolden i klubben.

Fra bestyrelsen er vi rigtig spændte på det nye samarbejde, på hvad det kan bringe os og hvad vi som klub kan bidrage med hos AC Horsens. Ud fra det mener vi, at det er vigtigt, at der kommer så masser af information ud vedrørende samarbejdet mellem de to klubber.

I indbydes derfor  til en klubaften i Mosen torsdag 6. marts kl. 19, hvor AC Horsens vil komme og give en bred information om, hvad de har at byde ind med. Det vil bl.a. være omkring "Den Gule Tråd", træneruddannelse og talentskole.

Der vil være  bred mulighed for at stille spørgsmål til de fire repræsentanter fra AC Horsens om, hvad netop du som træner/leder i HIF kan have brug for i hverdagen.

Bestyrelsen håber, at mange af jer vil møde op til denne informationsaften med fokus på Hedensted IF og AC Horsens.

På bestyrelsens vegne,
Michael Hansen

 

Formand: Kigger fremad efter turbulent efterår

25.01.14

 

HERRER - HIF’s formand Henrik Lundsgaard Nielsen lagde ikke skjul på, at der er blevet arbejdet hårdt for at få klubbens førstehold tilbage på ret køl efter et turbulent efterår med flere spillere, som valgt at stoppe.

- Vi tager i ledelsen det fulde ansvar for, at det gik, som det gjorde. Nu har vi handlet, og det er på tide at kigge fremad. Jeg er sikker på, vores danmarksseriehold nok skal komme op på skinner igen, sagde Henrik Lundsgaard Nielsen.

- Det er altid spændende at starte en ny halvsæson op. Stor velkommen til alle de nye spillere og selvfølgelig til de gamle. Det er en fornøjelse at se så mange nye ansigter.

Nye spillere styrker specielt defensiven
Blandt de nye er André Givskov, der er skiftet fra AC Horsens’ U19 division. En meget lovende venstrebenet back, der også dækker begge kanter.

- André har mange gode offensive kvaliteter og har gjort det godt til træningen. Vi forventer, han bliver en profilspiller hos os, da han har ambitioner om at bruge Hedensted som et springbræt til at nå op i en højere række, siger assisterende træner Kasper Adelfred.

André Givskov er lillebror til holdets anfører Nicolai Givskov.

Søren Egelind spiller højre back og er kommet til fra FC Skanderborg, hvor han var på vippen til 2. divisionsholdet. Han har tidligere spillet U17 liga for AC Horsens og U17 og U19 liga for Silkeborg IF.

Den gamle VB'er Jesper Olesen har tilkendegivet, at han tager endnu en tørn for Hedensteds førstehold, hvilket er endnu en styrkelse af forsvaret, hvor han dækker samtlige pladser.

- Jesper får en rolle, som den Lars Jensen havde som spillende assistenttræner med streg under spillende. Han vil ikke være med omkring det taktiske, men han får en rolle i forhold til træningen om mandagen, da Alex Nørlund ikke kan være der om mandagen pga. sit job på Balle Efterskole, forklarer Kasper Adelfred.

Som tidligere nævnt her på hedenstedif.dk er også den tidligere Silkeborg- og Aarhus Fremad-angriber Mathias Lynge kommet til, og så er Emil Bech vendt hjem efter et halvt år i Bredballe IF.

Shergo Ramadan er kommet til fra Horsens fS, hvor han har spillet serie 3 og Jacob Skou - tidligere Bredballe IF og Vejle Boldklub - er kommet til fra ASA, Aarhus’ serie 1-hold.

Klub i fortsat fremgang på flere fronter
Henrik Lundsgaard Nielsen gjorde det i sin velkomsttale klart, at HIF er en klub i udvikling både på og uden for banen.

De seneste tre-fire år er der kommet flere sponsorer, en velfungerende erhvervsklub med afholdelse af spændende sponsorarrangementer med bl.a. foredrag og spisning i klubhuset og stadigt flere medlemmer i ungdomsafdelingen, som nu har mere end 900 børn og unge.

- Vi har mesterrækkehold i de fleste årgange på ungdomssiden og herrernes førstehold er som bekendt gået frem igennem flere år, hvilket har gjort, at der er voksende opmærksomhed på klubben fra omgivelserne og også medierne, da spillere og trænere bliver interviewet. Vi er nævnt i aviserne stort set hver uge, så der bliver holdt øje med os, sagde Henrik Lundsgaard Nielsen.

- Det giver et positivt øget pres, da vi er gået fra at leve en forholdsvis anonym tilværelse i serierækkerne til at være i fokus. Det betyder, at vi skal vænne os til at agere mere professionelt udadtil, og derfor glæder det mig, at vi for nylig kunne offentliggøre det nye samarbejde med AC Horsens efter i 20 år at have samarbejdet med Vejle Boldklub. Vi vurderede de to klubber op imod hinanden og besluttede, at Horsens lige nu har noget mere interessant at tilbyde, selv om vi har været glade for KUV-samarbejdet med Vejle, sagde formanden.

Klubbens målsætninger for 2014:
- Førsteholdet skal blive i danmarksserien.
- Andetholdet skal finde fodfæste i serie 3.
- Tredjeholdet skal rykke op i serie 4 igen.
- Dameholdet skal gerne være i toppen af serie.

 

Dametræner glæder sig over stor opbakning

25.01.14

 

DAMER - Siden John Andersen trådte til som træner for HIF's damer i sommer, har klubben oplevet stor tilgang af nye spillere. Det glæder ham, fortalte han ved dagens træningsstart.

- Vi har 18 spillere med i dag og der mangler endda en del, så der har været stor opbakning og tilgang. Vi har stadig et hold i serie 1 og et hold i serie 2 og målet er at blande os i toppen, sagde John Andersen.

- Vi havde tre måneder sammen sidste år, hvor vi arbejdede hårdt og intenst. Serie 2 vandt kredsen og serie 1 blev nummer to, så det var meget acceptabelt. Vi ville selvfølgelig gerne være rykket op, men det lykkedes ikke.

Damerne har træningsdag lørdag 29. marts og frem til da står den på fysisk træning i Hedensted Centret hver mandag fra kl. 18.30 til 19.30.

Om onsdagen fra kl. 19 til 20.30 trænes det med bolden på kunststofbanerne ved BGI i Bjerre, hvor holdet også kommer til at spille træningskampe. Den første spille onsdag 19. februar.

Efter uge 10 trænes der forhåbentlig i Mosen tirsdag og torsdag fra kl. 19 til 20.45.

 

HIF indgår nyt samarbejde med AC Horsens

07.01.14

 

For knap 20 år siden var Hedensted IF én af initiativtagerne til Klubsamarbejde for Ungdomsfodbold på Vejleegnen, KUV.

 

Det er et samarbejde mellem Vejle Boldklub og mere end 20 omegnsklubber. Et samarbejde, hvor et af hovedformålene har været udvikling af fodboldtalenter i klubberne med henblik på også at højne niveauet i VB.

 

Det er et samarbejde, vi har været glad for at være en del af, men som det gælder for alle andre områder i klubben, så har vi også evalueret på KUV-samarbejdet, og i den forbindelse har vi haft kontakt til både Vejle Boldklub og AC Horsens og vurderet på fordele og ulemper ved de to samarbejdskoncepter.

 

Efter en samlet vurdering har bestyrelsen besluttet, at Hedensted IF i fremtiden vil kigge nordpå og indgå som en del af Insero Klubsamarbejdet, som er navnet på det samarbejde, som AC Horsens har med deres omegnsklubber.

 

Vi har haft nogle gode møder med AC Horsens, og vi ser for eksempel mange fordele i AC Horsens’ koncept omkring "Den gule tråd". Træneruddannelsen i "Den gule tråd" er meget attraktiv for os, for det vil være med til at udvikle vores trænere, og vi ser det som en kæmpe fordel, at der kommer kompetente AC Horsens-trænere ud til vores klub for at inspirere vores egne trænere. Vi har blandt andet talt med Anders Madsen og Nikolaj Primdal om børnetræningen i "Den gule tråd", der er en anderledes måde at gøre det på. Det vurderer vi, vil være med til at udvikle vores klub yderligere.

Ud over ungdomssamarbejde har vi talt om et eventuelt samarbejde på seniorsiden, hvor vores spillere kan få mulighed for at prøve sig af på et højere niveau, hvis AC Horsens indlemmer dem i truppen til en reserveligakamp. Omvendt har AC Horsens for eksempel gode U19-spillere, der måske ikke lige tager springet til A-truppen, og de kunne være aktuelle for os.

 

Hedensted Kommune arbejder på at etablere en talentklasse på Stjernevejskolen i Hedensted, og her kan vi og Hedensted Kommune sparre med Horsens Kommune og AC Horsens om erfaringer vedrørende eliteklasserne på Langmarksskolen.

 

Endelig ser vi også muligheder i et samarbejde mellem sponsornetværkene i AC Horsens og Hedensted IF. Det vil være oplagt at lave noget sammen, så virksomhederne i de to netværk kan handle med hinanden.

 

Træningsstart i foråret 2014

05.01.14

 

Træningen starter for alle seniorer og U19 torsdag 16. januar.

Træningen varer fra kl. 19.00 til 20.30 og finder sted ved BGI i Bjerre denne dag og de efterfølgende torsdage frem til 6. marts, da vi satser på at kunne træne i Hedensted fra tirsdag 11. marts. I det omfang, det har været muligt, er tirsdagstræningerne blevet flyttet til søndage på grund af de sene tidspunkter tirsdag kl. 21.30 til 22.00. Det har dog ikke været muligt i ugerne 8 og 9. Se rutevejledning til BGI her.

Serie 3, U19 og Serie 1 Damer deltager i DBU Jyllands træningsturnering. Tidspunkterne foreligger endnu ikke. Danmarksserieholdet arrangerer selv en række træningskampe. Se den foreløbige liste med otte kampe her.

Træningslejr i Skærbæk Fritidscenter
Der planlægges med at gennemføre en træningslejr i Skærbæk Fritidscenter fra 7. til 9 marts for herresenior og U19. Vi håber, at alle spillere vil deltage i træningslejren, hvor der vil blive en egenbetaling på 250 kr. Klubben betaler resten. Tilmeldingsfristen er 20. februar med samtidig betaling.

Boksetræning i Hedensted Centeret
Som noget nyt har klubben aftalt med Løsning Bokseklub, at der gennemføres boksetræning i Hedensted Centeret hver mandag fra kl. 17.30 til 18.30. Træningen starter mandag 13. januar og slutter mandag 3. marts. Vi håber, alle vil bakke op om dette nye, spændende tiltag.

Standerhejsning i Mosen
Årets standerhejsning i Mosen vil foregå lørdag 25. janaur kl. 13.30, hvor vi mødes omklædt. Vi håber at se dig fra starten af sæsonen 2014, så vi kan være i superform til turneringsstart.

Sportslig hilsen,
Sportsudvalget

 

Alex Nørlund bliver ny cheftræner i Hedensted

28.12.13

 

HIF's bestyrelse har foretaget en evaluering af forløbet af efteråret i klubbens seniorafdeling.

Resultatet af den evaluering er blevet, at HIF har valgt at opsige samarbejdet med cheftræneren for klubbens danmarksseriehold, Henrik Larsen, med øjeblikkelig virkning.

Det har naturligvis været en svær beslutning at træffe, men det er bestyrelsers lod at træffe beslutninger - også når de er vanskelige. Vi er ikke i tvivl om, at Henrik Larsen er en dygtig træner, men vi har som klub ikke været klar til Henrik Larsen.

Der er flere grunde til den beslutning, men den der har vejet tungest er, at så mange af vore dygtige spillere har valgt at stoppe med at spille fodbold i HIF.

I den erkendelse har vi nu set os nødsaget til at opsige samarbejdet for at prioritere klubbens gamle dyder. Vi er helt opmærksom på, at det ofte medfører et midlertidigt dyk i arbejdet på træningsbanen.

Derfor har det været vigtigt for os at minimere tomgangsperioden, og vi er glade for, at det er lykkedes os at lave en aftale med Alex Nørlund, som først og fremmest er kendt for sine egne meritter på banen, hvor han har spillet på absolut topniveau i VB, Viborg og AGF. På trænerfronten har Alex været assistenttræner for Odder IGF's danmarksseriehold.

Alex bor i Hedensted og arbejder til daglig som lærer på fodboldlinjen ved Balle Musik- og Idrætsefterskole.

Vi har stor tiltro til, at Alex er den rette mand til at føre vort førstehold videre på den måde, der matcher HIF's ønsker, og bidrage til at skabe optimale forhold for udviklingen i herreseniorafdelingen i det hele taget.

I bestyrelsen er vi helt opmærksomme på, at der vil være forskellige holdninger til vores handling, men vi håber på alles forståelse herfor. Vi håber selvfølgelig også, at alle vil tage godt imod Alex Nørlund og bakke op om vores nye træner ved at møde op til træning og give den en skalle for alles skyld - ikke mindst for HIF.

Med venlig hilsen og godt nytår til alle,
Bestyrelsen i Hedensted IF

 

Mathias Lynge prøves af i Hedensted

21.11.13

 

Angriberen Mathias Lynge træner for tiden med i Hedensted. Et tårnhøjt og spændende bekendtskab på 198 cm og med erfaring fra danmarksserien, U19 Liga og U17 Division.

Den 19-årige offensivspiller kommer fra Aarhus Fremad, hvor han spillede for danmarksserieholdet. Han skiftede til Fremad, da hans ungdomskontrakt med Silkeborg IF udløb pr. 31. juni i år.

Mathias startede med at spille fodbold som fem-årig i Silkeborg KFUM, som er en lille lokal klub i Silkeborg, hvor han stadig bor. Som U15-spiller blev han hentet til Silkeborg IF, hvor han har spillet U17 Division og U19 Liga samt omkring 20 reserveholdskampe.

Nu prøver han altså lykken i Hedensted, hvor han i mandags var med i holdets sejr på 6-0 over Herning Fremad. Mathias Lynge lagde op til det ene af målene.

 

Nye trænere til serie 3 og U19

12.11.13

 

HIF har indgået aftaler med et nyt trænerteam til vores andethold i serie 3 for foråret 2014.

Vi er glade for at kunne præsentere to trænere med lokale rødder. Cheftræner bliver John Olesen og spillende trænerassistent Mads Nissen, der vender tilbage efter et ophold i Horsens Freja.

John har selv spillet for Hedensted og Hornsyld, og i flere omgange har han beklædt trænerjobs i HIF både for ungdoms- og seniorhold. Med Johns personlighed og træneregenskaber tror vi på, at det vil lykkes at få genetableret vores andethold efter en lidt turbulent efterårssæson.

Mads Nissen kræver ikke den store præsentation. Han har været aktiv spiller i HIF gennem hele sit fodboldliv med et par afstikkere på det seneste. Mads har også trænet flere ungdomshold i HIF. Vi er glade for, at Mads igen er tilbage hos os, hvor det er meningen, at han skal fungere både på og uden for banen.

Vi ser meget fortrøstningsfuld frem mod forårssæsonen, og håber at alle, både nuværende, nye og tidligere spillere, vil få lyst til at spille for "De Grønne" i forårssæsonen.

Der er endvidere lavet aftale med en ny træner for vores U19 Drenge, der i foråret spiller i Mesterrække 2. Cheftræner bliver Dennis Pold, der er 28 år og fra Horsens. På trods af sin unge alder har Dennis allerede været seniortræner i FC Horsens. De seneste to år har han bl.a. brugt på at tage træneruddannelsen på B1- og B2-niveau.

Vi er overbevist om, at Dennis vil kunne videreudvikle vore dygtige U19-drenge til glæde for både holdet og klubben.

 

HIF tilbage på den kedelige side af stregen

03.11.13

 

Hedensted er tilbage på den kedelige side af nedrykningsstregen, hvor holdet kommer til at ligge vinteren over.

Dagens udekamp mod AaB blev tabt med 2-1, men endnu kedeligere er nyheden om, at Jonas Rode, Ronni Nordnæs, Mathias Victor Christensen og Kristian Bonde følger i hælene på Peter Jensen, Ali Omari, Lasse Dahl-Hansen, Emil Bech og Sani Tahir og forlader klubben.

Se kampfakta her.

 

DS spillede 2-2 mod Kjellerup

26.10.13

 

Hedensted fik et enkelt point, da man spillede uafgjort 2-2 mod Kjellerup.

Hedensted var foran 2-0 men smed sejren væk på få minutter, efter at have været under et gevaldigt pres i anden halvleg.

Målene blev scoret af Simon Thisgaard på langskud og af Nicolai Givskov på straffespark.

Se kampfakta her.

 

Vigtig sejr over Aarhus Fremad

19.10.13

 

Hedensted hentede tre lækre points i dagens hjemmekamp mod Aarhus Fremad.

Efter at Hedensted i flere opgør virkelig har oplevet, hvordan uheldet klæber sig til et bundhold, vendte det altså for en stund lørdag eftermiddag på et flot besøgt Hedensted Stadion.

Se kampfakta her og 46 bileder fra kampen på Facebook her.

 

Tilbage under stregen efter nederlag til Randers

05.10.13

 

Hedensted genfandt aldrig det gode spil mod Viby fra i fredags, så gæsterne fra Randers Freja rejste hjem med en sejr på 3-1.

Irfan Jakupi bragte ellers Hedensted foran efter 12 minutter, men føringen holdt kun et kvarters tid, inden Kasper Junker udlignede.

Inden pausen blev det 2-1 til Randers ved Niclas Hagensen, og i anden halvleg scorede de til 3-1 ved Martin Jørgensen.

Der var debut til Christian Rothausen, mens Nicolai Kring startede inde for første gang.

Se kampfakta her.

 

Peter Jensen stopper i klubben

30.09.13

 

Førsteholdets stærke midterforsvarer Peter Jensen har valgt at stoppe i Hedensted.

Peter kan ikke længere få fodbold i Hedensted til at hænge sammen med sine studier i Aarhus, hvor han bor.

Hedensted IF sender en stor tak til Peter Jensen for de mange flotte kampe for klubben gennem årene.

 

Sani Tahir stopper i HIF og flytter til Polen

30.09.13

 

Den nigerianske offensive midtbanespiller Sani Tahir har desværre forladt til HIF og søgt til Polen.

Her vil den tidligere U20-landsholdsspiller prøve lykken og forsøge at spille sig til en professionel kontrakt.

Hedensted IF sender en stor tak til Sani Tahir for tiden i den grønne trøje og ønsker ham held og lykke med karrieren.

 

HIF tabte til 2. divisionsnedrykkerne fra Viby

28.09.13

 

Simon Thisgaard scorede sit første mål i HIF-trøjen efter en times spil i gårsdagens udekamp mod Viby IF, men det rakte ikke til en sejr.

Martin Lumb udlignede på straffespark og Thomas Ransborg afgjorde kampen med sin scoring til 2-1 efter hjørnespark.

Se kampfakta her.

 

Læs formandens beretning 2013 her

25.09.13

 

Som formand for Hedensted IF har det været et meget spændende år. Der har været mange udfordringer og opgaver der skulle løses. Året har budt på en del arrangementer både i og uden for klubben.

På den sportslige front står Hedensted IF stærkere end nogensinde før. Vi har haft en forrygende sæson med rigtig mange gode resultater. Vores førstehold fik jo en oprykning til danmarksserien sidste sommer. Holdet fortsatte de gode takter og gik sæsonen igennem med en meget flot femteplads til følge.

I løbet af året fik Hedensted IF set en stor del af Danmark. DBU valgte nemlig at placere os i danmarksseriens pulje 2, hvor vi var det eneste jyske hold. Resten af holdene kom fra Sjælland, Lolland Falster, Fyn og Ærø. En meget spændende sportslig udfordring men så sandelig også en stor mundfuld for klubben. Langt større udgifter til buskørsel, forplejning m.m., mens spillerne skulle bruge meget længere tid på udebanekampene.

Holdet tog udfordringen meget flot og endte som tidligere nævnt på en meget flot femteplads i klubbens første sæson nogensinde i danmarksserien.

Læs resten af beretningen her.

 

HIF over nedrykningsstregen efter ny sejr

22.09.13

 

Hedensted er endelig over nedrykningsstregen med en placering som nummer ni, da IF Lyseng i dag blev slået med 2-0 hjemme i Mosen.

Ronni Knudsen scorede til 1-0 efter 19 minutter, og anfører Nicolai Givskov slog sejren fast på straffespark efter 68 minutter.

Se kampfakta her.

 

Endnu et point på kontoen efter uafgjort mod Varde

14.09.13

 

Hedensted hentede et enkelt point, da det blev til en 2-2'er ude mod Varde IF.

Jonas Rode og Irfan Jakupi scorede målene til 1-1 og 2-2.

Se kampfakta her.

 

Endelig: Første sejr til DS-holdet!

07.09.13

 

Endelig! Hedensted vandt for første gang i sæsonen, da Hjørring IF hjemme i Mosen blev slået med 2-0 i en dog uskøn sejr.

Træner Henrik Larsen kaldte kampen for den dårligste hidtil i sæsonen, hvorfor der ikke var jubel at spore hos ham efter sejren.

- Det var som om, der var ild i bolden. Det lignede landsholdet mod Malta, udtalte han til Horsens Folkeblad.

Ronni Knudsen scorede til 1-0 efter en halv time, og anfører Nicolai Givskov slog sejren fast efter 60 minutter.

Se kampfakta her.

 

Sen scoring gav Lindholm alle tre points

31.08.13

 

Hedensted måtte atter se sig slået, da det i dag blev til et nederlag på 1-0 til Lindholm IF.

Sejrsmålet faldt dybt inde i overtidens tredje minut, da Lindholms Jeppe Nyby scorede, efter en medspiller var løbet fra tre forsvarere og lagt bolden til rette for ham.

Der var debut til Irfan Jakupi, som er skiftet fra Vejle Boldklub.

Se kampfakta her.

 

Afslutningsfest 2013

11.09.13

 

Det er atter blevet tid til den årlige afslutningsfest, som i år bliver afholdt lørdag den 26. oktober kl. 18.00.

Det foregår i klubhuset og prisen er 100 kr. pr. deltager og 50 kr. pr. påhæng.

Tilmelding skal ske til Michael Sindberg, tlf. 21479606 eller Kim Sølvbjerg, tlf. 20153390, senest den 23. oktober.

Se indbydelsen her til højre. Klik for at forstørre. 

HIF led nyt nederlag til VRI efter 1-0-føring

24.08.13

 

Hedensted var foran 1-0 og kunne have sikret sig et enkelt point, da stillingen ind til 14 minutter før tid var 1-1.

Men sådan skulle det ikke gå. Oprykkerne fra VRI udnyttede holdets eneste to chancer i anden halvleg til at score to gange, og så var kampen afgjort og HIF sendt ned på sidstepladsen.

Nicklas Ullum scorede Hedensteds mål.

Se kampfakta her og 92 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Kom til pokalkamp på onsdag

23.08.13

 

Hedensted spiller anden runde af DBU's pokalturnering, når de på onsdag hjemme tager imod Svendborg fra 2. division.

Kampen starter kl. 17.45. Bemærk flytningen fra tirsdag!

 

Unødvendigt nederlag til Vejgaard BK

17.08.13

 

En udvisning af keeper Simon Guldhammer blev dyr, da en chanceløs Simon Thisgaard blev passeret fire gange i dagens udekamp mod Vejgaard Boldspilklub.

Sani Tahir reducerede for HIF til 3-1 efter 55 minutters spil.

Se kampfakta her.

 

Mathias V. pokalhelt i Mosen - Middelfart fra 2. division slået ud

14.08.13

 

En ægte pokalsensation udspillede sig onsdag aften på Hedensted Stadion, da hjemmeholdet efter at have været bagud med 3-1 fik vendt kampen og vandt 4-3 på en sen scoring.

Efter at have været bagud med 2-0 og 3-1 fik HIF vendt kampen, hvor efter unge Mathias Victor Christensen (billedet) afgjorde kampen på hovedstød i det 89. minut.

Se kampfakta her.

 

Hedensted måtte nøjes med uafgjort i sæsonpremieren

11.08.13

 

Hedensted tog hul på sæsonen med en hjemmekamp mod Aabyhøj.

Kampen endte 1-1. Ronni Nordnæs bragte Hedensted i front efter 50 minutter på forarbejde af Jonas Rode.

Aabyhøj fik udlignet ved Lasse Pedersen efter 72 minutter.

Se kampfakta her og 87 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Larsen: Godkendt optakt og forventning om top 5

10.08.13

 

DANMARKSSERIEN - HIF’s nye førsteholdstræner Henrik Larsen har nu sat sit hold til morgendagens premierekamp i klubbens anden sæson i danmarksserien.

Hedensted stiller med følgende 11 spillere fra start:
Simon Guldhammer (m), Kristian Bonde, Nicklas Ullum, Nicolai Givskov, Niclas Nymand, Simon Thisgaard, Mathias Kahr Christensen, Ronni Nordnæs, Ronni Knudsen, Jonas Rode og Mathias Victor Christensen.

Ude starter Ali Omari, Marcel Pedersen og Steffen Holm.

Plads til fire fra andetholdet
Peter Jensen er ude at rejse og kommer først hjem mandag, mens Thomas Bie er forhindret i at spille. Lars Jensen har ikke trænet i en uge som følge af diverse små skavanker.

Her er altså blevet plads til fire spillere fra andetholdet, hvor de tre starter på bænken. Ali Omari scorede to af andetholdets tre mål i fredagens træningskamp mod Horsens KFUM. Her vandt HIF 3-2. Mathias Victor Christensen scorede det første mål.

Henrik Larsen er endnu ved at lære truppen at kende, hvilket er en oplagt mulighed for spillerne til at komme tættere på førsteholdet, hvis de tidligere har følt sig i periferien.

- Andreas Møller stoppede pludseligt i torsdags tre dage før sæsonstart, mens Peter Jensen, Thomas Bie og Lars Jensen, som normalt ville være med, ikke står til rådighed. En ny træner ser altid spillerne med anderledes øjne end den tidligere. Jeg så kampen mod KFUM og valgte de fire spillere, der gjorde mest indtryk, siger Henrik Larsen.

Sani Tahir bliver i klubben
Sani Tahir har valgt at blive i HIF og venter nu bare på at modtage sin arbejds- og opholdstilladelse samt spillerlicens fra Sverige.

- Han scorede begge mål mod Vejle og har gjort et godt indtryk både til træning og i kampene. Jeg forventer, der kommer styr på papirerne i den kommende uge, så han kan komme i spil. Det er tydeligt at se, at han har spillet på et højere niveau tidligere, siger Henrik Larsen.

Hüseyin Sarigöz er desværre stoppet igen, da han følte, han var for langt fra startopstillingen, mens Andreas Møllers begrundelse var, at han følte, han var ved at brænde ud i forhold til at spille fodbold.

- Det er rigtig ærgerligt, da han var en mand, vi godt kunne bruge. Han gjorde det godt i træningskampene og var en klar kandidat til startopstillingen.

Godkendt indsats i træningskampene
Henrik Larsen er tilfreds med sit nye holds indsats i træningskampene, hvor man har mødt Næsby Boldklub (nederlag på 0-3), Kolding Boldklub (1-1), Silkeborg IF (sejr på 2-0) og Vejle Boldklub (nederlag på 2-3).

- Kampen mod Næsby spillede vi efter at have været i gang i tre dage uden pause, mens de havde trænet i tre uger og spillet to kampe. Det gjorde forskellen. De sidste 20 minutter var vi helt væk, siger han.

- Kampen mod Kolding var fin. Den endte 1-1, men med lidt mere held havde vi slået dem. Det havde været fortjent.

- 2-0 over Silkeborg er okay, men vi burde have vundet 7-0. Mange af tingene fra træningsbanen fungerede for os, mens Silkeborg ikke havde en chance.

- Vejle-kampen var også fin nok, selv om vi kom rigtig skidt fra start. Efter deres hurtige to scoringer, får vi reduceret og endda udlignet, selv om vi møder et hold fra 1. division. De var i et højere tempo og havde en bedre boldomgang med hurtige reaktioner, så de i handling og tankemæssigt var foran os, mens de havde 27 spillere til rådighed mod vores 16, siger Henrik Larsen.

Vejles U19-spiller Andreas Bock scorede sejrsmålet kort før tid, men inden da havde HIF to store chancer, da Jonas Rode bl.a. ramte stolpen.

- Derfor er jeg fuldt ud tilfreds. Selv om VB smider en række unge spillere ind, er det godkendt over hele linjen for mit holds vedkommende. Den kamp handlede for os om at ramme et højt niveau, selv om vi var presset i bund.

2. division er ikke umuligt
Klubben og træner Henrik Larsen har ikke sat et officielt mål for sæsonen, men han har et personligt håb om at ende i top fem.

- Det ville være tilfredsstillende. Hedensted har midlerne til det. Jeg er sikker på, at klubben kan komme op i 2. division inden for to eller tre år, hvis klubben, spillerne og byen er med på det. Når Odder, Kjellerup og Skanderborg kan, så kan Hedensted også. Man skal ikke være bange for at sige det, hvis man har ambitionerne, lyder det fra Henrik Larsen.

Søndagens kamp mod Aabyhøj IF starter kl. 14.00.

 

Hedensted tabte knebent til VB's proffer

06.08.13

 

Hedensted måtte her til aften se sig slået kort før tid, da U19-spilleren Andreas Bock scorede til 3-2 for Vejle Boldklub.

Nicolaj Agger og Denis Fazlagic bragte VB foran 2-0 efter bare otte minutter, men Hedensteds Sani Tahir udlignede på straffespark og en flot solotur gennem et usikkert VB-forsvar.

Se kampfakta her og 173 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Kom i Mosen tirsdag: HIF møder VB's 1. div.

30.07.13

 

Ryd kalenderen, afbryd ferien ved Gardasøen og tag i stedet hele familien med på Hedensted Stadion, når førsteholdet på tirsdag spiller træningskamp mod Vejle Boldklubs 1. divisionshold.

Kampen starter kl. 19.00 og det koster 40 kr. at komme ind.

Det er Hedensteds sidste forberedelseskamp, inden sæsonen starter med hjemmekampen mod Aabyhøj IF søndag den 11. august kl. 14.00. Her skal det blive spændende at se, om de nye folk i klubben har fået kæmpet sig til en plads i Henrik Larsens førsteholdstrup.

Fire nye spillere og flere på vej
Vi har ind til videre set fire nye ansigter i klubben, og flere er muligvis på vej fra højere niveauer. Angriberen Andreas Møller, 19 år, er kommet til fra AC Horsens' U19-division og har tidligere spillet i Vejle Boldklub. Her fra er kommet den 18-årige højre back Niclas Nymand, mens den 23-årige midtbanespiller Simon Thisgaard, der har en fortid i Vejle Boldklub, Uldum IF er skiftet fra Hatting/Torsted, hvor han spillede jyllandsserie.

Senest er kommet en spændende spiller i den 20-årige forsvarsspiller Hüseyin Sarigöz, der spillede med Hedensted i lørdagens kamp mod Kolding Boldklub. Han startede sin karriere i Horsens fS og Hatting/Torsted, hvor efter han skiftede til AC Horsens. Her spillede han i øvrigt sammen med HIF's målmandstræner Dennis Roungkvist i ungdomsårene. Han har senest spillet professionelt for Antalyaspor i sine forældres hjemland, Tyrkiet.

Som 15-årig var han en del af det danske U16-landsholds bruttotrup.

Ikke en ligegyldig kamp for vejlenserne
For modstanderen Vejle har kampen siden den blev planlagt pludselig fået en anden og mere vigtig betydning, da klubben har valgt ikke at deltage i reserveholdsturneringen i sæsonen 2013/2014.

- Vi har ikke de fornødne ressourcer pt. til at gennemføre turneringen på et tilfredsstillende niveau, og derfor har vi valgt ikke deltage i reserveholdsturneringen 2013/2014. I stedet vil vi selv arrangere kampe for at få matchet vores reserver på det nødvendige niveau, siger Mads Bro Hansen til vejle-boldklub.dk.

Dermed må det forventes, at Vejle stiller med et godt hold i Mosen, da de næstbedste spillere ellers ikke får kamptræning.

Det er i sig selv usædvanligt, at klubben spiller en træningskamp, efter sæsonen er begyndt for 1. divisionsholdet, men det er vi naturligvis glade for i Hedensted, hvor vi håber, at mange tilskuere har lyst til at overvære kampen.

SE OGSÅ: Sådan gik det, da HIF sidst spillede mod VB

Inden kampen er der sponsorarrangement i loungen på første sal, hvor en leder fra VB vil holde et kvarters oplæg efter eget valg, mens Hedensteds nye træner Henrik Larsen præsenterer sig selv op til sæsonstart.

 

VB møder AGF i Mosen på fredag

25.06.13

 

På fredag er der mulighed for at se en god gang fodbold på Hedensted Stadion, når Vejle Boldklub og Aarhus GF møder hinanden i en træningskamp.

Der er kampstart kl. 14.00 og der er fri entré.

Ifølge hjemmesiden AGF.dk er man lige nu i gang med at undersøge, om der kan livestreames speak fra kampen. Er det ikke muligt, kan man i stedet følge kampen via AGF's Twitter-profil her på siden. VB's Twitter-profil kan følges her.

Vi satser på at bringe billeder fra kampen på HIF's Facebook-side nogle timer efter kampens afslutning.

 

Dukket af Døllefjelde - HIF taber 1-0 til nedrykker

08.06.13

 

Hedensted stillede med et reservespækket mandskab til dagens hjemmekamp mod allerede nedrykkede Døllefjelde-Musse IF fra Lolland.

Trods stort spilovertag og mange store chancer med skud på stolpen og lige i favnen på Dølle-keeperen, lykkedes det ikke de unge HIF'ere at putte bolden i nettet.

I stedet var det gæsternes Erik Bonde Jensen, som i det 90. minut fik passeret debuterende Lasse Olsen i Hedensted-målet.

Se kampfakta her og 86 billeder fra kampen på Facebook her.

 

HIF ødelagde Marstal/Rises hjemmebanerekord

05.06.13

 

Hedensted fik fuldt udbytte af den lange køre- og sejltur til Ærø, da man besejrede fusionsklubben Marstal/Rise med 1-0.

Ronni Knudsen scorede sejrsmålet efter 71 minutters spil, men på det tidspunkt burde Hedensted nok allerede have været foran med et par mål.

Der var debut til Marcel Mathiasen fra andetholdet.

Se kampfakta her og 123 billeder fra kampen på Facebook her.

 

HIF har brudt den dårlige stime - tredje sejr i træk

25.05.13

 

Hedensted har virkelig fået gjort en ende på den dårlige start på foråret, som man fik, ved at tabe fire af de første fem kampe.

I dag blev det til den tredje sejr på stribe, da fynske Aarup Boldklub blev slået med 3-1 i Mosen.

Målene blev scoret af Ergjan Zejnullahu, Nicolai Ravn og topscorer Ronni Knudsen, der nu er oppe på ni mål.

Der var debut til 17-årige Thomas Ravn, der til daglig spiller på klubbens U19-hold.

Se kampfakta her.

 

Førsteholdet fik pligtsejr over fynsk bundprop

18.05.13

 

Der stod bundhold på menuen, da Hedensted i dag tog til Odense til opgøret mod Odense KS.

Det kastede en længe ventet sejr af sig, og det' endda en stor én af slagsen på hele 6-3.

Målene blev scoret af Nicolai Givskov (2), Ronni Knudsen, Peter Jensen og Lars Jensen.

Der var debut til Marc Ahrendsen, der vogtede målet i Dennis Roungkvists fravær som følge af karantæne.

Se kampfakta her.

 

HIF ansætter ny sportschef og førsteholdstræner

15.05.13

 

Hedensted IF ansætter Henrik Larsen som sportschef og træner.

Henrik Larsen kommer fra Silkeborg IF, hvor han pt. træner danmarksserieholdet. Han har en fortid i både dansk og udenlandsk fodbold, og har tidligere været assistenttræner på AC Horsens' superligahold.

Henrik får ansvar for udviklingen af spillere fra U17 til danmarksserieholdet i Hedensted, og får derfor et tæt samarbejde med de øvrige trænere i U17, U19 og seniorafdelingen.

Henrik Larsen tiltræder 1. juli, hvor han afløser Allan Worsøe.

Allan Worsøe har med stor succes ført HIF fra serie 1 til danmarksserien og skulle egentlig have fortsat året ud, men han har i stedet valgt at overlade roret til Henrik fra den nye turnerings begyndelse, da Allan mener, det er bedst for holdet, nu hvor den nye træner er ansat. Allan Worsøe fortsætter i klubben i anden opgave.

- Hedensted IF skylder Allan en stor tak for det flotte arbejde han har udført for HIF. Allan kommer til at stoppe på toppen, for vi er sikre på, at holdet nok skal samle de points sammen, der sikrer klubben en plads i næste års danmarksserie. En plads der ikke mindst kan sikres efter et fantastisk efterår, hvor Allan og holdet var ubesejret øst for Storebælt, siger formand Henrik Lundsgaard Nielsen.

 

Roungkvist udvist i nyt nederlag til DS-holdet

09.05.13

 

Der var Majfest i Mosen og dermed lagt op til fest i byen, men danmarksseriekampen mod Slagelse B&I blev ikke den forfest, vi alle havde drømt om.

Det lykkedes nemlig ikke Hedensteds spillere - trods flere store chancer - at få puttet bolden i nettet foran et medlevende publikum på et velbesøgt stadion.

Se kampfakta her.

 

Syberg sænkede HIF i Gentofte

03.05.13

 

Hedensted tabte for fjerde gang i forårets fem kampe, da det blev til 2-0 ude mod Gentofte-Vangede.

Hjemmeholdet kom foran efter otte minutter og lukkede kampen på straffespark i det 89. minut.

Der var debut til Ergjan Zejnullahu, Jacob Kragh og Steffen Holm.

Se kampfakta her.

 

Førsteholdet fik snitter på 0-5 af tophold

27.04.13

 

Hedensted skuffede igen på hjemmebane, da man i dag tabte hele 5-0 til Ringsted. Det var holdets tredje nederlag i fire kampe i foråret.

Allerede efter et kvarters spil gik det galt, da gæsterne kom foran på straffespark, og inden pausen fik de gjort det til 2-0.

I anden halvleg scorede sjællænderne yderligere tre gange.

Se kampfakta her.

 

Uafgjort i fynsk returkamp

21.04.13

 

Hedensted hentede et enkelt point i udekampen mod fynske Næsby, da kampen endte 1-1 efter HIF-føring på Lasse Dahl-Hansens scoring efter 35 minutter.

Fynboerne fik udlignet fire minutter efter pausen.

Målmand Simon Guldhammer har desværre brækket en tommelfinger, så han er ude festen af foråret. Det betød, at målmandstræner Dennis Roungkvist måtte have handskerne på og agere sidste skanse, mens Nicklas Ullum pådrog sig en skade under opvarmningen i form af en forstrækning i baglåret.

Se kampfakta her.

 

Nederlag efter jævnbyrdigt opgør mod Greve

13.04.13

 

Hedensted tabte sæsonens første hjemmekamp på en trist grøn-gul opvisningsbane i Mosen, da Greve tog fra fastlandet og hjem til Sjælland med en sejr på 1-0.

Målet faldt efter ni minutters spil, da kommunikationen svigtede i Hedensteds forsvar, så Nicolaj Fussing nemt kunne sparke bolden i nettet.

Se kampfakta her.

Se 86 billeder fra kampen på Facebook her.


 

Nederlag i sæsonpremieren

06.04.13

 

Hedensted tabte sæsonpremieren mod SC Egedal med 5-2 efter at have været bagud 3-1 ved pausen.

I anden halvleg kom man bagud 5-1 på to scoringer af Thomas Wagner, inden Lasse Dahl-Hansen fik pyntet på resultatet i 90. minut. Det var holdets første nederlag på Sjælland.

Se kampfakta her.

 

Læs HIF-avisen i elektronisk form her

27.03.13

 

HIF har udgivet en klubavis som optakt til anden halvdel af den historiske første sæson i danmarksserien.

Avisen udkommer i dag sammen med Hedensted Avisen i 26.000 eksemplarer, men skal man modtage den, kræver det naturligvis, at man bor i Hedensted Kommune.

Derfor skal man dog ikke snydes, så her har I den i elektronisk format. God læsning!

Se avisen her.

 

Worsøe: Status quo på DS-holdet

27.03.13

 

En vinterpause med Hedensted IF på femtepladsen i danmarksserien – det havde de færreste vist turdet håbe på, men det er altså et faktum. Og det’ endda med kun tre points til Gentofte-Vangede på førstepladsen, der giver oprykning til 2. division.

Cheftræner Allan Worsøe betegner da også klubbens historiske, første halvsæson i danmarksserien som en succes med flotte resultater undervejs.

- Det gik over al forventning både spille- og resultatmæssigt. Vi skal huske, at vi inden sæsonstarten havde som mål bare at blive i serien og undgå hurtig nedrykning, så det at overvintre i top fem så tæt på de to forjættede oprykningspladser, vi aldrig havde drømt om, kan kun betegnes som en succes, siger Allan Worsøe.

Hvilken kamp husker du bedst fra efteråret?

- Jeg husker den første på udebane i Næstved, hvor vi intet vidste om hverken vores egne eller modstanderens styrke. Da var vi på hælene de første 25 minutter og tænkte ”Wauw, velkommen til danmarksserien”, siger Allan Worsøe.

Næstved bragte sig foran efter 19 minutters spil.

- Men vi viste god moral og bed os ind på hjemmeholdet, så vi endte med at vinde fuldt fortjent på baggrund af anden halvleg.

Det gjorde man via scoringer fra Jonas Rode og Ronni Knudsen.

- Det var også specielt med de to første udekamp mod Greve (1-1) og Ringsted (3-3), hvor vi spillede uafgjort. Mod Ringsted var det et rent drama i anden halvleg, da de fik udlignet i det 95. minut. Det var vildt.

- Og så var der selvfølgelig vores hjemmebanesejr over Marstal-Rise den 3. november, hvor der var 5-600 tilskuere og en masse tilrejsende fra udeholdet. Spillemæssigt var det den bedste præstation i efteråret, vurderer Allan Worsøe.

Fysikken blev afgørende
Skiftet fra jyllandsserien til danmarksserien medførte en lang række ændringer både på og uden for banen. F.eks. var der pludselig regler for, hvilken farve strømpetapen må have og fotografer skulle være iklædt orange overtræksveste med ordet ”Presse” påtrykt. Den slags tager man med et smil, for det vidner blot om, at klubben er på vej op i rækkerne.

- Vi viste hurtigt, at vi spillemæssigt kunne være med. Her var der ingen problemer. Den største forskel lå i tempoet og i fysikken, da det ofte kneb for vores spillere at følge med de sidste 20-25 minutter i de første otte kampe. Vi havde kun tre uger i sommerferien til at forberede os til den nye sæson, så på den baggrund var det forståeligt. Desværre er jeg overbevist om, at netop fysikken var årsag til, at de første uafgjorte kampe ikke blev til sejre, siger Allan Worsøe, der håber, at det samme ikke gør gældende her i foråret.

På niveau med de bedste
Ser man på truppen nu, sammenlignet med før vinterpausen, er der antalsmæssigt ikke sket ændringer.

Jonas Dahlgaard, 22 år, var det første nye navn allerede inden pausen, men han var ikke spilleberettiget i efteråret efter sit skifte fra Tørring/Ølholm. Her er tale om en offensiv spiller, hvis kvaliteter i form af kropsstyrke, hurtighed, tekniske finurligheder og gode skud vi allerede har set flere tydelige eksempler på.

Fra Horsens Freja er kommet den lille, lynhurtige og teknisk dygtige angriber Ali Omari, 21 år, som bl.a. viste sig frem med to scoringer i testkampen mod Brabrand den 9. februar.

Atik Askari, 23 år, er skiftet fra Vinding SF og senest er Alexander Kreutz kommet til på prøve. Han har tidligere spillet i AC Horsens og i 2. division for Middelfart.

- Spillemæssigt må tilgangen af de nye spillere kompensere for vores tab, så jeg mener stadig, at vi fodboldmæssigt er på niveau med de bedste hold i danmarksserien, siger Allan Worsøe.

Tre spillere står ikke til rådighed i foråret.

Rasmus Jørgensen skal på guideskole i Tyrkiet, Jonas Malberg er rejst et halvt år til Australien og Lasse Fogh rejser rundt i Østen, mens færingen Bogi Reinert-Petersen rejste hjem uden at give besked. Han så ellers ud til at være en spændende spiller, som vi i Hedensted aldrig nåede at se i form efter skiftet fra Vejle.

Hvordan vil du beskrive holdet?

- Det er et spændende og teknisk godt hold, hvor alle kan føre bolden frem ad banen. Jeg er mest spændt på at se, om vi kan stå distancen rent fysisk, for der skal være plads til, at enkelte spillere er slidte efter 10 kampe. Det kan ikke undgås, siger Allan Worsøe, der betegner holdets evne til at lukke få mål ind som en væsentlig styrke i betragtning af rollen som oprykker.

- Og så er vi gode i omstillinger og i spil i små rum. Det er det, tilskuerne er fascineret af at se herude i Mosen. Vi kan dog stadig blive bedre til at skabe chancer længere fremme ad banen, når vi er i boldbesiddelse.

Er målet for sæsonen ændret qua den gode placering?

- Nej, det er det ikke. Vi tager det positivt, at vi ligger godt placeret, men vi har stadig som mål at blive i danmarksserien, for vi har mange unge spillere, der ikke har behov for et unødigt pres fra omgivelserne i form af for store forventninger.

Og favoritterne?

- Jeg tror, Gentofte-Vangede og Ringsted er favoritter til at rykke op. Der er flere sjællandske hold over os, så vi skal være tilfredse, hvis vi ender i top fem.

 

Postkort fra en HIF'er: Lasse Fogh cruiser verden tynd

24.03.13

 

Lasse Fogh, den hurtige kantspiller fra førsteholdet, er lige nu i gang med at gennemføre en større rundrejse i det meste af verden.

Dermed er han ikke til rådighed for holdet i den første tid af den vigtige anden del af klubbens første sæson i danmarksserien, lige som det også er tilfældet med topscorer Rasmus Jørgensen, der er rejst til Tyrkiet som guide.

Vi har været i kontakt med Lasse Fogh via Facebook, hvor han fortæller, at han tog af sted for at opleve verden, inden han skal i gang med at læse erhvervsøkonomi i Aarhus efter sommerferien.

Han rejser med Dansk Studie Center, som er en højskole i udlandet. Her er han af sted med et hold bestående af 25 piger og fire drenge.

- Det er vildt fedt at have mødt så mange nye mennesker, da jeg følte, at jeg var gået lidt i stå hjemme i Hedensted efter mit første sabbatår, siger Lasse Fogh.

Derfor rejste han hjemme fra den 4. januar med kurs mod Vietnam efterfulgt af Cambodja, New Zealand, Australien, Hawaii, Los Angeles, Costa Rica og Miami. Lige nu er han nået til Hawaii.

Det er altså uden tvivl en berejst ung mand, der kommer hjem til Hedensted igen den 3. maj, hvor han igen forventer at være til rådighed for "De Grønne".

- Det er planen. Når jeg flytter til Aarhus for at studere, vil jeg også stadig spille i HIF. Jeg følger holdet via hjemmesiden, så jeg kan tjekke resultater og nye historier, når der er netforbindelse, forklarer Lasse Fogh.

Vi ønsker ham en fortsat god tur.

 

 

Fuldt udbytte af langfart til Grenå

09.03.13

 

Hedensted tog lørdag den lange køretur til Grenå og fik fuldt udbytte med en sejr på 3-1 over fusionsklubben FC Djursland.

Hedensted kom ellers bagud, da Simon Christensen spillede Rune Mønster fri efter otte minutter. Den stilling holdt til pausen, men i anden halvleg fik Hedensted scoret tre gange ved Mathias Kahr Christensen, Jonas Rode og Nicolai Givskov.

Se kampfakta her.

 

Mathias Kahr dobbelt målscorer mod Odder

07.03.13

 

Efter tre nederlag på stribe spillede Hedensted her til aften uafgjort mod danmarksserieholdet fra Odder IGF.

Hedensted var foran af to omgange. Først da Mathias Kahr Christensen scorede til 1-0 og sidst, da selvsamme Mathias scorede til 3-2 efter et flot mål ind imellem af Lasse Dahl-Hansen.

Se kampfakta her.

 

HIF taber for tredje gang i træk

02.03.13

 

Hedensted mødte Middelfart fra 2. division og kom bagud 3-0 allerede inden pausen.

Målene blev scoret af Nicolai Jacobsen, Mikkel Knudsen og Mads Lier.

Jonas Dahlgaard fik reduceret til 3-1 kort før slutfløjt, men holdets tredje nederlag på stribe var uundgåeligt.

Se kampfakta her.

 

Nyt testnederlag til DS-holdet

23.02.13

 

Hedensted tabte for anden weekend i træk, da Kolding Boldklubs danmarksseriehold nettede fem gange i dagens testkamp.

Atik Askari bragte ellers Hedensted foran efter 35 minutters spil, da han scorede efter samspil med Jonas Dahlgaard.

Kolding Boldklub udlignede fem minutter senere og kom på 3-1, før debutanten for Hedensted, Rasmus Rathe, reducerede til 3-2.

Det var dog ikke nok, for i løbet af seks minutter mod slutningen af kampen fik koldingenserne igen scoret to gange.

Se kampfakta her.

 

Nederlag i tredje testkamp

17.02.13

 

Danmarksserieholdet tabte forårets tredje test, da IF Lysengs Frederik Stein omsatte et straffespark til kampens eneste mål.

Straffesparket blev begået af anfører Nicolai Givskov, som fik direkte rødt kort af dommer Mads Kristoffer-Kristoffersen og måtte se de resterende 30 minutter af kampen fra sidelinjen.

Se kampfakta her og 44 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Afstemning: Rykker HIF op i 2. division?

16.02.13

Hedensted ligger på en femteplads i Danmarksserien bare tre points fra topholdet Gentofte-Vangede, som man spillede 1-1 imod den 15. september.

Men kan "De Grønne" fortsætte de gode takter og holde det høje niveau i anden halvdel af sæsonen, så klubben rykker op i 2. division for første gang? Afgiv din stemme herunder.

Omari dobbelt målscorer i storsejr

09.02.13

 

Danmarksserieholdet vandt igen i anden testkamp, da de mødte og besejrede Brabrand IF med 4-0.

Ali Omari startede inde og kvitterede med to scoringer på oplæg af Jonas Rode og Ronni Knudsen.

Kenneth Knudsen og Mathias Kahr Christensen scorede til 3-0 og 4-0 i anden halvleg.

Se kampfakta her og 40 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Ny mand matchvinder i første testkamp

03.02.13

 

Danmarksserieholdet spillede i dag forårets første træningskamp, da de mødte Esbjerg IF 92 fra jyllandsserien og vandt 2-1.

Jonas Dahlgaard, der er skiftet til HIF fra Tørring/Ølholms serie 3-hold, blev matchvinder, da han kort før tid sparkede bolden i kassen på et flot og hårdt langskud.

Forinden havde Hedensted været nede med 1-0 i fem minutter, inden Kenneth Knudsen udlignede til 1-1 efter flot forarbejde af debutanten Ali Omari, der er kommet til fra Horsens Freja.

Se kampfakta her.

 

Dennis Roungkvist ny målmandstræner i HIF

30.01.13

 

Dennis Roungkvist er startet som ny målmandstræner i HIF, efter at have været rundt i flere jyske klubber. Dermed er den 22-årige tidligere Hedensted-spiller tilbage i klubben, hvor det hele startede.

Han skal sammen med Thomas Frydensberg stå for træningen af målmændene Simon Guldhammer, Jacob Poulsen, Marc Ahrendsen og U19-holdets Lasse Olsen.

Dennis Roungkvist spillede selv i Hedensted, til han var 13 år, og havde dækket de fleste pladser på banen fra højre kant over den centrale midt til højre back og midterforsvar. Til sidst havnede han mellem stængerne, da en knæskade gjorde det svært for ham at løbe optimalt.

- En dag ringede Vejle Boldklubs daværende juniortræner og tilbød mig at deltage i deres træning, og kort efter skiftede jeg til Vejle. Der var jeg i to og et halvt år, siger Dennis Roungkvist.

Her spillede han på klubbens divisionshold for juniorer og ynglinge.

Trænede med superligaholdet i Horsens
Fra Vejle skiftede han til rivalerne fra AC Horsens, hvor han var i to år. Her spillede han ynglinge division i det første halve år og danmarksserie som senior, da han var tredjevalg til superligaholdet.

- Jeg gik på Horsens Business College (handelsskolen, red.) på det tidspunkt, men jeg deltog i alle eftermiddagstræningerne sammen med førsteholdet, siger Dennis Roungkvist.

Da AC Horsens lavede en femårig kontrakt med U21-landsholdets nuværende målmand og førstevalget i AC Horsens, Frederik Rønnow, indså Dennis imidlertid, at hans chance for at komme til at spille førsteholdsfodbold i Horsens var lille, så han fik ophævet sin aftale og skiftede i stedet til Varde IF's 2. divisionshold.

Her hed aftalen i første omgang seks måneder, men han var der i et år.

Fik ødelagt venstre øje på fisketur
I april 2010 endte en fisketur tragisk for Dennis Roungkvist, da han var uheldig at få et blylod i øjet i forbindelse med et udkast.

- Vi stod ved en put and take-sø og kastede snøren ud. Det var ikke gået ret godt de første par gange, så jeg tænkte, at nu skulle den have en ordentlig én, forklarer han.

Blyloddet røg tilbage og ramte hans venstre øje så hårdt, at det farvede område i midten blev revet løs. Han blev opereret og fik syet øjet på plads, men det efterlod ham med kun 50 pct. af synet tilbage. Hvis han skulle kunne se nogenlunde i dag, ville det betyde, at han skulle bruge en kontaktlinse med en styrke på plus 14,5.

- Det var voldsomt, men faktisk har jeg stået nogle af mine bedste kampe siden da, siger Dennis Roungkvist, som dog måtte opgive sine drømme om at nå helt til tops som følge af sit nedsatte syn.

Lysten til fodbold forsvandt i Odder
Efter Varde gik turen til Skovbakken IK i 2. division, hvor han var i et halvt år uden at spille, da man her netop havde gjort hans konkurrent på målmandsposten til anfører.

I stedet skiftede han til Odders danmarksseriehold.

- Efter et halvt år blev jeg træt af træningsmiljøet, da jeg kunne køre fra Randers til Odder og bruge hele træningen på at redde skud fra to markspillere, der som de eneste var mødt op, så i vinteren 2012 stoppede jeg. Lysten til at spille forsvandt og er ikke kommet igen siden da, forklarer han.

Lysten til at beskæftige sig med fodbold er der dog stadig, men det er altså som træner.

- Jeg er stadig gode venner med Frederik Rønnow, som jeg har været ude at se spille og træne. Det var her, jeg fik lysten til at blive målmandstræner, for så får jeg stadig oplevelsen af at være involveret i sporten uden selv at skulle i kamp. Jeg slipper for at bruge alle mine weekender på det, så jeg kan spille golf og dyrke andre interesser ved siden af at jeg får stillet min lyst til fodbold som træner, så det er rigtig fedt, siger Dennis Roungkvist, som til daglig er bankelev i Sparekassen Kronjylland i Randers. Han bliver færdigudlært til sommer.

Dennis kender flere af spillerne i Hedensted, og så bor han såmænd sammen med barndomsvennen Mathias Kahr Christensen fra DS-holdet.

 

HIF vil have kunstbane for over tre mio. kr.

29.01.13

 

- Fodbold er en udendørs sport. Og selvom det er muligt at dyrke en version af sporten indendøre i haller, så er det bare ikke det samme.

Sådan siger Henrik Lundsgaard Nielsen, der er formand for Hedensted Kommunes største fodboldklub, Hedensted IF, som på sine medlemmers vegne savner muligheden for at træne fodbold udendøre i den koldeste tredjedel af sæsonen.

Men måske bliver det allerede næste år muligt for spillerne i Hedensted IF at spille fodbold i frostgrader. Klubben har aktuelle planer om at anlægge en kunstgræsbane, og politikerne i teknik- og miljøudvalget har netop givet tilladelse til, at HIF arbejder videre med en placering ved siden af Hedensted Centret.

Bane koster over tre mio. kr.
Der er dog brug for mere støtte end som så, hvis kunstgræsbanen skal blive til virkelighed. For med en slutpris på lidt over tre mill. kr. er det ikke en opgave, fodboldklubben kan løfte alene.

- Vi håber på et samarbejde med kommunen. Der er ingen foreninger her i kommunen, der har en kunstgræsbane, så hvis vi får lavet en i Hedensted, er det meningen, at den skal komme alle kommunens fodboldklubber til gode, siger Henrik Lundsgaard Nielsen.

Når planerne om en kunstgræsbanebane er aktuelle netop nu, er det bl.a. fordi, DBU har afsat en pulje til støtte af nye kunstgræsbaner med et beløb på op til 850.000 kr.

Kilde: Camilla Bo Krefeld, Vejle Amts Folkeblad / Horsens Folkeblad

 

Hent HIF's app til smartphone

21.01.13

 

Nu kan du få nyhederne fra Hedensted IF direkte på mobilen via vores relancerede web-app, som også var aktiv i efteråret 2011.

En web-app er næsten ligesom en almindelig mobil-app, men den kan ikke downloades i App Store (iPhone), Google Play (tidligere kendt som Android Market til Android-telefoner) eller Windows Phone Marketplace (Microsoft-telefoner). Årsag: Det koster spidsen af en jetjager at få udviklet og Apple tager sig dyrt betalt.

Så vi har foreløbig valgt at lave en gratis hjemmeside via WordPress, der tilbyder visning på mobilen, som var det en app.

Du finder HIF's side på adressen hedenstedif.wordpress.com. Den kan selvfølgelig også åbnes på en computer, men det er altså tænkt til visning på mobiltelefonen.

På en iPhone går du ind på siden og trykker "Føj til hjemmeskærm". Herefter vil der blive føjet et HIF-logo til din telefon, som du kan klikke på og gå direkte til siden (se skærmbilledet). Vi kan desværre ikke vejlede i, hvordan det fungerer på andre telefoner.

Vi håber, I tager godt imod den. Har I kommentarer, så send en mail til Palle Herløv her.

 

DS's træningskampe i foråret

Efter løbeturen var der suppe og oplæg fra trænerne i klubhuset. Foto: Palle Herløv.

21.01.13

 

Danmarksserieholdet har fået styr på dets træningskampe som forberedelse til anden halvdel af sæsonen 2012-2013.

 

Ved træningsstarten i lørdags, som traditionen tro bød på en rask løbetur efterfulgt af varm suppe i klubhuset, blev følgende plan for Danmarksserieholdets opstart og forberedelse på anden halvdel af sæsonen 2012-2013 offentliggjort:

 

Søndag den 3. februar kl. 14.00:
Hedensted IF - Esbjerg IF 92 (JS)

 

Lørdag den 9. februar kl. 15.00:
Hedensted IF - Brabrand IF (JS)

 

Søndag den 17. februar kl. 14.00:
Hedensted IF - IF Lyseng (DS)

 

Lørdag den 23. februar kl. 14.00:
Kolding Boldklub (DS) - Hedensted IF

 

Lørdag den 2. marts kl. 14.20:
Middelfart Fodbold (2. div.) - Hedensted IF

 

Lørdag den 9. marts kl. 15.20:
FC Djursland (DS) - Hedensted IF

 

Lørdag den 16. marts kl. 00.00:
Ringkøbing IF (2. div.) - Hedensted IF

 

Lørdag den 23. marts kl. 14.00:
Hedensted IF - Kolding IF (DS)

 

Husk, du kan følge resultaterne her på siden, hvor der også er mulighed for at se, hvordan det er gået klubbens førstehold siden 2005.

 

Se flere billeder fra træningsstarten på Facebook her.

 

Træningsstart for seniorer på lørdag

14.01.13

 

Klubben holder træningsstart for alle seniorer og U19-spillere på lørdag.

Inden den står på lune flutes og suppe med kød- og melboller, er der traditionen tro standerhejsning efterfulgt af en løbetur og årets første træning på græs - hvis vejret tillader det.

Vi mødes omklædt i eget træningstøj kl. 13.00 ved klubhuset.

Hvis du er forhindret i at komme på, er det en god idé, hvis du allerede nu giver besked til træneren på det hold, du regner med at spille på i foråret. Se trænerne under det enkelte holds på seniorsiden.

Vi håber at se dig til endnu en spændende og forhåbentlig god sæson for "De Grønne".

Gamle som nye spillere er naturligvis velkomne.

Med sportslig hilsen,
Henrik Lundsgaard Nielsen
Formand, Hedensted IF

 

Flere HIF-spillere nomineret på Ligabold.com

14.01.13

 

En række HIF'ere fra danmarksserieholdet samt hjemmebanen i Mosen er traditionen tro blevet nomineret i fodboldsitet Ligabold.coms årlige afstemning om bedste spiller, målmand, træner og stadion.

Vil man deltage i afstemningen, kræver det, at man har oprettet en profil på Ligabold.com og er logget ind. Det kan man gøre her.

Simon Guldhammer
er nomineret som bedste målmand sammen med Marstals Peter Sylvestersen, Aarups Jacob Rønn, SC Egedals Tim Lund og Frem Sakskøbings Tobias Brogaard Larsen med følgende begrundelse:

"Den unge keeper har kun lukket 16 mål ind i Hedensteds debut i Danmarksserien og på trods af sin unge alder viser han allerede stor rutine. Guldhammer har fremragende reflekser på stregen og er måske den målmand med den bedste sparketeknik i rækken."

Niclas Ullum er nomineret som bedste spiller blandt Thomas Wagner fra SC Egedal, Martin Nielsen fra Næsby, Martin Hove fra Ringsted IF og Anders Syberg fra GVI med følgende begrundelse:

"Ullum har på trods af sine kun 19 år allerede en stor andel i den måde, som Hedensted IF spiller på. Han går altid forrest i nærkampene og tromler sine modstandere ned med sin fysiske styrke. Derudover er han også en stor trussel på dødbolde qua sin højde og kommer tit med i feltet på trods af sin position som styrmand på midtbanen."

Allan Worsøe er nomineret som bedste træner sammen med Peter Gustavsen fra GVI, Kennet Nordstrøm fra Frem Sakskøbing, Ole Juel fra Marstal og Jimmy Kastrup fra Ringsted IF med følgende begrundelse:

"I sommer var han hjernen bag oprykning fra Jyllandsserien, og i efterårets kampe i Danmarksserien har Worsøe formået at videreudvikle holdet, taktikken og ikke mindst resultaterne. Med kun ét point op til en oprykningsplads, så kan den lille jyske klub være på vej mod en historisk sæson. Noget som Worsøe fortjener stor ros for."

Hedensted Stadion
er nomineret som det bedste af slagsen sammen med Inges Autopark (Frem Sakskøbing), Marstal Stadion, Nakskov Idrætspark og Aarup Stadion med følgende beskrivelse:

"Oprykkernes hjemmebane fortjener ros. Der er altid fint med tilskuere til holdets hjemmekampe, og med gode forhold og en lille tribune, så er der ingen tvivl om, at holdet har en af rækkens bedste hjemmebaner."

Du kan afgive dine stemmer i de fire kategorier her, hvis du er logget ind.

Kilde: Ligabold.com

 

Scholz følger i Elkjærs fodspor i Belgien

02.01.13

 

Flere af hans holdkammerater spiller på danmarksserieholdet i Hedensted, men for den 20-årige Alexander Scholz starter et nyt fodboldeventyr på fredag, når han tiltræder som professionel i den belgiske klub KSC Lokeren.

Dermed går han i Preben Elkjærs fodspor i den belgiske klub. Alexander Scholz har skrevet kontrakt for de næste to og et halvt år med belgierne. Han scorede fem mål i 21 kampe for Stjarnan på Island i 2012. Her havde han et civilt job på et lager ved siden af fodbolden.

- Min agent har selv spillet syv sæsoner for Lokeren, og han kender klubbens præsident. Det var årsagen til, at jeg kom til prøvetræning i Lokeren, og det gik så godt, at jeg fik kontrakt, siger Alexander Scholz i et interview i dagens udgave af Horsens Folkeblad / Vejle Amts Folkeblad.

- Jeg er hentet til klubben som midterforsvarer. Klubben har to rutinerede midterforsvarere i forvejen, men den ene er ude med en skade i to måneder, og det kan blive min chance. Desuden stopper den ene af de to midterforsvarere til sommer, så mit mål er at erobre den ledige plads fra næste sæson, men i første omgang kan jeg ikke forvente en stamplads, siger han.

Opkaldt efter Preben Elkjær
Flere af Lokerens spillere skal med til African Nations Cup, og det er en anden mulighed for Alexander Scholz.

- Der hænger et stort bil- lede af Preben Elkjær i klubhuset, og en af spillerne i førsteholdstruppen hedder Preben. Han er en ung lovende kantspiller og er opkaldt efter Preben Elkjær, fortæller han.

Lokeren er på tredjepladsen i den belgiske liga, og træneren er blevet udnævnt som årets fodboldtræner i Belgien.

Alexander Scholz startede ligesom Thomas Gravesen sin fodboldkarriere i Daugård IF. Han fortsatte som ungdomsspiller i Hedensted IF, og da han startede på Vejle Idrætsefterskole i 2007, skiftede han til Vejle Boldklub.

Han nåede fire ungdoms- landskampe på U-19-landsholdet, tre af dem som holdkammerat med Horsens-målmanden Frederik Rønnow, og han er ubesejret på landsholdet med tre sejre: 1-0 over Skotland, 3-0 over Sverige og 2-0 over Norge samt 1-1 mod Grækenland.

Nicolai Boilesen fra Ajax Amsterdam og Casper Sloth fra Aarhus GF er to andre af hans holdkammerater.

I sin tid i VB nåede han 17 divisionskampe, men i sommeren 2010 stoppede han.

- Jeg havde svært ved at overskue det hele med landskampe, klubfodbold og skolen, så jeg holdt et halvt års pause, men det er ikke noget problem for mig i dag, siger han. Det var en god oplevelse at være på Island. Nu handler det 100 procent om fodbold, men hvis jeg får tid til det, vil jeg overveje at studere filosofi eller litteratur, men i første omgang gør jeg alt for at lære flamsk hurtigst muligt.

Alexander Scholz tager alene til Lokeren, og der er ikke andre danskere i klubben. Den belgiske turnering starter allerede den 19. januar.

Kilde: Tommy Poulsen, Horsens Folkeblad / Vejle Amts Folkeblad

 

Vennerne giver 50.000 kr. til HIF

20.12.12

 

Her i årets sidste måned har HIF fået en økonomisk håndsrækning på 50.000 kr.

Foreningen HIF's Venner har gjort det muligt at overrække 50.000 kr. til Hedensted IF. Den økonomiske støtte gør, at vi kan opretholde de mange aktiviteter i hele klubben.

Der fødes hele tiden nye ideer, som gerne skulle mere end lægge nyt i støbeskeen. Denne uvurderlige håndsrækning kan hjælpe os i den rigtige retning. Vi vil meget gerne have lov til at sige tak til HIF's Venner for det store og flotte arbejde, de gør gennem året. Uden dette arbejde ville overrækkelsen slet ikke være mulig.

Derfor tusinde tak for den økonomiske støtte!

Se desuden klubbens seneste nyhedsbrev her.

Med sportslig hilsen,
Henrik Lundsgaard Nielsen
Formand

 

HIF forlænger med Jensen og Adelfred

08.12.12

 

Hedensted IF har forlænget kontrakten med to seniortrænere frem til den 1. juli 2013.

Her er tale om danmarksserieholdets spillende assistenttræner Lars Jensen og andetholdets træner Kasper Adelfred.

- Vi er meget tilfredse med Lars Jensen både som spiller og i rollen som assistenttræner, så en forlængelse var helt naturlig, siger formand Henrik Lundsgaard Nielsen.

- Kasper Adelfred har ydet en kæmpestor indsats for klubben igennem længere tid. Hans arbejde med vores unge spillere har været super godt. Kasper udvikler sig hele tiden som træner, og derfor er vi glade for, at Kasper forbliver i klubben omkring vores andet seniorhold.

 

Scholz får to et halvt år i belgiske KSC Lokeren

25.11.12

 

Den tidligere Hedensted-spiller Alexander Scholz har nu underskrevet en kontrakt gældende for to og et halvt år med den belgiske klub KSC Lokeren. Det bekræfter hans agent pver for fodboldsitet bold.dk.

20-årige Alexander Scholz har spillet en stærk sæson i den islandske klub Stjarnan, og det har kastet et skifte til belgisk fodbold af sig. Scholz' agent bekræfter, at den danske forsvarsspiller har skrevet under på en kontrakt gældende for to et halvt år med Lokeren fra den bedste belgiske række.

- Han skrev under fredag i sidste uge, og det meste af lægetjekket blev udført om søndagen. Der mangler en lille formalitet, som er en del af lægetjekket. Det er et røntgenbillede og ikke noget at bekymre sig om, og så snart det er på plads, bliver det offentliggjort, og Alexander kan spille for dem fra januar, siger Hafthor Haflidason til bold.dk.

KSC Lokeren, hvis fulde navn er Koninklijke Sporting Club Lokeren, er forsvarende pokalmestre og ligger netop nu nummer tre i Jupiler Ligaen fire point efter de forsvarende mestre fra Anderlecht.

 

To nye spillere prøvetræner i Hedensted

24.11.12

 

Hedensted har fået tilgang af to nye spillere med potentiale til førsteholdet.

Rasmus Rathe er kommet til fra 2. divisionsklubben Holstebro Boldklub, hvor han spillede sammen med HIF-anfører Nicolai Givskov, og Jonas Dahlgaard er skiftet fra Tørring/Ølholm.

Begge træner med holdet startende fra i torsdags.

- De to spillere har efterladt et godt indtryk. Rasmus Rathe har fået job på Horsens Sygehus og er flyttet til området, og Jonas Dahlgaard er en spændende spiller, som dækker de offensive pladser og er stærk på kanterne, siger træner Allan Worsøe.

Rasmus Rathe har spillet for FC Midtjylland, Viborg FF, Herfølge Boldklub, Holstebro Boldklub, Herning Fremad og senest Tjørring IF. Han er 26 år og bror til den tidligere divisionsspiller Thomas Rathe.

Hedensted ligger her i vinterpausen lige i baghjulet på topholdene i danmarksserien, og det er de små marginaler, der bliver afgørende for, om holdet kommer til at spille med om oprykning til 2. division for første gang i klubbens historie.

Bogi er endnu usikker på fremtiden
En af de spillere, der gjorde en forskel i efteråret, var den færøske ungdomslandsholdsspiller Bogi Reinert-Petersen. Han kom på banen som indhopper i to kampe og lavede afgørende mål i dem begge. Bogi skulle have været til prøvetræning i FC Fyn, men den fynske klub har økonomiske problemer, så det har ikke de store perspektiver for den 19-årige Hedensted-spiller. Han undersøger nu andre muligheder for at gøre fodbolden til sit levebrød - bl.a. hjemme på Færøerne.

- Bogi har sagt til mig, at han er Hedensted-spiller, ind til jeg hører noget andet, og jeg bliver den første, der får besked fra ham, siger Allan Worsøe.

Hedensted træner hver torsdag frem til den 1. december, hvorefter den står på julepause, inden træningen starter igen den 7. januar.

Kilde: Horsens Folkeblad

 

Tidligere HIF-spiller på tale til belgisk klub

16.11.12

 

Den tidligere Hedensted-spiller 20-årige Alexander Scholz regner med at skrive kontrakt med Lokeren i weekenden. Her skal han efter alt at dømme være udviklingsspiller, og den danske forsvarsspiller er klar til at klø på for at få chancen, skriver bold.dk.

Alexander Scholz har i 2012 spillet i den islandske klub Stjarnan, og her har han gjort det godt. I oktober var han på prøvetræning i den belgiske klub Lokeren, og den tidligere Vejle-forsvarer formåede at overbevise om kvaliteterne.

Klubben har tilbudt en kontrakt, og Scholz regner med at gennemgå lægetjek fredag og underskrive kontrakt i løbet af weekenden. Han fik et godt indtryk af Lokeren.

- Jeg fik et rigtig fint indtryk dernede. Klubben minder lidt om Stjarnan. Det er ikke en af de helt store klubber, men de giver de unge spilletid, så det burde være nemmere at komme frem der end i de store klubber. Så er det en klub, der gerne vil spille fodbold, og det passer fint til mig. Det er stort for mig at tage det her skridt, siger Scholz til bold.dk.

Scholz er klar over, at han i Lokeren ikke bliver stamspiller med det samme, som han var i Stjarnan.

- Jeg kommer ikke til at have samme rolle som på Island. De har ikke købt mig til startopstillingen. Jeg bliver en udviklingsspiller, som de satser på på lidt længere sigt. Og den rolle er jeg afklaret med. Det er bare hårdt arbejde, og når chancen byder sig, så må jeg slå til, siger Scholz.

Scholz spillede alle ligakampe på nær en enkelt for Stjarnan i sidste sæson og kom på tavlen fem gange. Lokeren er forsvarende pokalmestre og indtager fjerdepladsen i den bedste belgiske række.

Kilde: bold.dk

 

HIF måtte nøjes med andenpladsen til fodboldgalla

13.11.12

 

KØBENHAVN - Skuffelsen lyste ud af Hedensted IF's formand Henrik Lundsgaard Nielsen og næstformand Per Holm i Cirkusbygningen i København, da prisen som landets bedste breddeklub mandag aften gik til Hvidovre IF.

- Når man er nomineret og er taget hele den lange vej til København, sætter man naturligvis også næsen op efter at vinde prisen, sagde Henrik Lundsgaard Nielsen til Horsens Folkeblad / Vejle Amts Folkeblad, der havde en reporter med til festen.

- Vi er stolte over, at vi er nomineret som den eneste af de jyske fodboldklubber, og der var folk, der mente, at vi ikke kunne vinde, fordi det var en jysk klub, Kolding Boldklub, der vandt prisen sidste år. Vi fik dog at vide, at det ikke var årsagen. Jeg tror, Hvidovre IF fik prisen, fordi de havde lavet et stort arbejde for integrationen. De havde lavet et flot stykke struktureret arbejde for indvandrere.

-Vi fik en god snak med de andre nominerede, og det var inspirerende. Der var dog ikke nogen konkrete ideer, som vi kan tage med os hjem, sagde Hedensted-formanden.

- Det var en stor oplevelse at deltage i denne storslåede fest. Det var en uforglemmelig aften, men vi havde nu alligevel håbet, at prisen var gået til HIF, sagde Henrik Lundsgaard Nielsen.

Til klubbens hjemmeside siger han følgende:
- Vi kan være meget stolte over denne nominering. Vi bliver nævnt i hele fodbold-Danmark og vi er blevet valgt som "Årets klub" i DBU Jylland blandt mere end 1700 klubber, så der skal lyde et stort tillykke til alle klubbens medlemmer.

Tak til alle frivillige, trænere, ledere, forældre, sponsorer m.m. for jeres opbakning til klubben. Jeres store indsats gør, at vi kan fortsætte vores arbejde med at udvikle klubben og fastholde vores medlemmer.

 

Geodis Wilson vandt årets første stævne - igen

12.11.12

 

Årets første oldboysstævne blev afviklet i Hobro søndag den 11. november med start allerede kl. 9.30.

Som i sidste "sæson" endte årets første stævne med samlet sejr til Hedensted-mandskabet fra virksomheden Geodis Wilson, da holdet gik ubesejret igennem dagen. Efter en lidt blød start, kom holdet for alvor under pres i kampene mod Intersport Hobro samt Sparekassen Hobro, men man holdt stand og hev den samlede sejr i land.

Vi håber, at det samlede resultat for sæsonen 2012 - 2013 bliver med et par sejre mere end sidste sæson og starten lover godt.

Holdets kampe endte med følgende resultater:

8-1 KGL
7-0 Bil-Tek
2-0 Fårup Beton
2-2 Intersport Hobro
4-3 Sparekassen Hobro
8-0 Beierholm

Geodis Wilson-holdet bestod af:
Henrik Mejlstrup
Brian Poulsgaard
Lars Holm
Bjarne Kristoffersen
Peter Klode
Jens Erik Skibsted

 

DS hentede fjerde sejr på stribe med 2-1 over Marstal/Rise IF

03.11.12

 

Danmarksserieholdet fik vendt 0-1 til 2-1 i løbet af seks minutter i anden halvleg, da Marstal/Rise IF fra Ærø gæstede Hedensted Stadion.

Kasper Kildegaard, Bogi Reinert-Petersen og Jonas Rode scorede målene.

Se kampfakta her.

 

TV2 filmer i Mosen på lørdag

30.10.12

 

Drop dine nuværende planer på lørdag og tag en tur i Mosen i stedet. Her kommer til at være livlig aktivitet med masser af ting på programmet, som du næppe vil gå glip af.

For det første kommer TV2 på besøg og laver et indslag om klubbens nominering i kategorien "Årets breddeklub" til DBU's store fodboldgalla i Cirkusbygningen, København. Selve showet finder sted og optages den 12. november og sendes forskudt fredag den 16. november kl. 20.00, hvor man altså bl.a. vil kunne se indslaget fra på lørdag.

Lørdag er også dagen, hvor der afholdes KUV-stævne med ungdomshold fra FC Nordsjælland, FC Midtjylland, Brøndby IF, FC København og en række udenlandske klubber. I alt ca. 400 spillere fra ind- og udland, der overnatter på Stjernevejsskolen.

Danmarksserieholdet spiller årets sidste turneringskamp, når Marstal/Rise kommer på besøg. Foruden holdets spillere og trænerstab er det bebudet, at cirka 100 mennesker i to busser tager med til kampen, hvor dagens kampsponsor er Anders Andersen Rengøring. Virksomhedens direktør Palle Brosbøl kommer selv fra Marstal.

Vi håber, at rigtig mange har mulighed for at møde op, så vi kan vise klubben frem fra dens bedste side. Både over for gæsterne fra Marstal/Rise, men selvfølgelig også i forhold til TV2's indslag.

Vi ses på Hedensted Stadion!

 

Tolsgaard & Pretzmann gæster Mosen

25.10.12

 

Hvis man vil blande den helt rigtige cocktail, skal man blot tage to tredjedele Drengene fra Angora, tilsætte lidt Viasat havenisser, krydre med en del Live fra Bremen og til sidst drysse med lidt Leasy.

Dette unikke miks kaldes Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann, og de to multikunstnere kan nydes fredag den 2. november klokken 20.00 i klubhuset på Hedensted Stadion.

Her vil de bevæbnet med guitarer give musikalske smagsprøver på deres spidsfindige tanker om deres eget liv. Og ingen tanker er hellige, når der fortælles om sex, damer, dårlig samvittighed, hippe bymennesker og noget så aparte som hesteselvmord. Det er humor i en musikalsk kontekst, når oplevelserne fra deres egen hverdag får liv.

- Vi er så heldige at få nogle af tidens mest morsomme mænd på besøg i Mosen, og jeg tør godt garantere en oplevelse, der giver krampe i lattermusklerne, fortæller Bo Bonde fra Dansktopfestivalen, der sammen med HIF's Venner er gået sammen om dette arrangement, der samtidigt støtter ungdomsarbejdet i HIF's ungdomsafdeling.

Med deres "Live in Concert 2012" turné prøver Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann kræfter med noget helt nyt – nemlig at være dem selv. Så hvis du ikke vil snydes for denne sjove oplevelse, så kan du købe din billet på dansktopbilletten.dk.

 

HIF nomineret som "Årets breddeklub" af DBU

22.10.12

 

Hedensted IF er blevet nomineret som "Årets breddeklub" ved DBU's årlige fodboldgalla i Cirkusbygningen i København fredag den 16. november.

Programmet sendes direkte på TV2 fra kl. 20.00, hvor repræsentanter fra HIF vil være til stede for at modtage en eventuel pris.

I indstillingen skriver DBU:
Hedensted IF er et stort aktiv for lokalområdet og har fodboldtilbud til alle aldersgrupper. Klubben har også målrettet arbejdet hen imod at udvikle/arbejde efter ideen "Den grønne tråd", som er klubbens udgangspunkt for sjælen i klubben - en strategi, der følger anbefalingerne for at skabe et bedre udviklingsmiljø for de unge fodboldspillere.

Samtidig tager man i klubben arbejdet med fastholdelse af unge meget seriøst, og har udarbejdet en strategi herfor. Hedensted IF samler lokalområdet og har desuden stor opbakning både fra erhvervslivet og også fra hele lokalbefolkningen.

Store navne deltager
Det er 7. år i træk, at DBU og TV2 hylder dansk fodbold med en stor fodboldfest i Cirkusbygningen i København, der i år optages den 12. november. Som noget nyt er showet ikke direkte, men sendes i stedet fredag den 16. november klokken 20.00 på TV2. Showet vil dog som altid være fyldt med masser af prisoverrækkelser, musik og underholdning i særklasse samt have deltagelse af alle de store stjerner fra den danske og internationale fodboldverden.

Se hvad medierne skriver om nomineringen og awardshowet her:

Horsens Folkeblad
DBU
TV2

 

Chano Høst sikrede HIF 1-0-sejr over Korning

21.10.12

 

Hedensteds fjerdehold vandt sæsonens sidste kamp med 1-0 over Korning IF, da Chano Høst cementerede sin rolle som topscorer efter en træfsikker anden halvdel af sæsonen.

Hedensted kom til kampen med den vanlige afslappede stil, hvor seriøs opvarmning noteres på bødeblokken og straffes hårdt til holdets fester. Lidt tjatten til læderet i en social rundkreds og en god snak på tværs om alt andet end den forestående kamp - så var spillerne klar til at gå på banen.

Se kampfakta her.

 

600 km tilbagelagt med succes: 4-1-sejr over DMI

20.10.12

 

Hedensteds danmarksseriehold fik fuldt udbytte af dagens lange køretur til og fra Nysted på Lolland, hvor Døllefjelde-Musse IF blev slået med 4-1.

Rasmus Jørgensen, Jonas Rode, Mathias Kahr Christensen og Ronni Nordnæs scorede målene for Hedensted, mens Kenneth Stampe reducerede for DMI.

Der var debut til nytilkomne Christoffer Skovgaard Pedersen, der er kommet til fra Vejle Boldklubs U17-ligamandskab.

Se kampfakta her.

 

Flot anden halvleg gav tre points mod Sakskøbing

13.10.12

 

Efter en kedelig og ikke særligt velspillet første halvleg, fik Hedensted i dén grad vendt kampen til en flot anden halvleg med fire scoringer, da Frem Sakskøbing i dag blev sendt de 300 km hjem til Lolland med et nederlag på 3-1.

Rasmus Jørgensen scorede til 1-0 et minut efter pausen, og Jonas Rode gjorde det til 2-0 på hovedstød kort efter sin indskiftning.

Den færøske U21-landsholdsspiller Bogi Reinert-Petersen scorede målet til 3-0 i sin førsteholdsdebut, men kort efter måtte han forlade banen med direkte rødt kort, efter at have sparket bolden ind i maven på en modspiller. Det giver formentlig to spilledages karantæne.

Frem Sakskøbings Martin Lohse reducerede til 3-1 i det 83. minut.

Se kampfakta her og 95 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Andet nederlag til DS-holdet trods spilovertag

06.10.12

 

Hedensted tabte for blot anden gang i sæsonen, da man i dag måtte se sig slået 2-1 af fynske Aarup Boldklub.

Nicolai Givskov bragte ellers Hedensted foran efter forarbejde af Mathias Kahr Christensen i det 10. minut, men Aarup fik udlignet på straffespark et minut senere ved René Sehested.

Alexander Genz afgjorde kampen med sit mål til 2-1 efter 50 minutter.

Se kampfakta her.

 

OKS'erne blev slagtet i Mosen

29.09.12

 

Hedensted fik en god start med tre scoringer inden for 18 minutter og til slut alle tre points, da Odense KS gæstede Mosen.

Målene blev scoret af Rasmus Jørgensen (2), Nicklas Ullum, Kristian Bonde og Kenneth Knudsen.

Daniel Hansen reducerede for Odense KS.

Se kampfakta her.

 

DS-holdet endnu ubesejret på Sjælland

22.09.12

 

Hedensteds førstehold er endnu ubesejret i det sjællandske, da man i dag hentede en flot sejr på 3-2 over Slagelse.

Mathias Kahr Christensen, Rasmus Jørgensen og Ronni Knudsen scorede målene for Hedensted, mens Christian Pihl stod bag begge hjemmeholdets scoringer.

Med sejren rykker Hedensted op på sjettepladsen.

Se kampfakta her.

 

Serie 5 sejrede i topkamp mod Sole IF

22.09.12

 

Hedensteds tredjehold i serie 5 snuppede uden større problemer alle tre points i dagens topkamp mod Sole IF.

Debutanten Nicolaj Buchholdtz og topscorer Yannick Rasmussen (billedet) scorede målene for Hedensted.

Nicolaj Nørgård var uheldig at heade bolden i eget net ved udligningen til 1-1.

Se kampfakta her og 51 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Andetholdet endnu ubesejret efter 3-1 over Bredballe

22.09.12

 

Hedensteds andethold i serie 4 fortsatte de gode takter og er endnu ubesejret efter dagens sejr på 3-1 over Bredballe IF.

Nicolai Sølvbjerg, Kenneth Knudsen og Stephan Koefoed Hansen scorede målene for Hedensted, mens Rudi Rothhausen reducerede for gæsterne på straffespark.

Se kampfakta her og 27 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Invitation til afslutningsfest 2012

19.09.12

 

Det er igen blevet tid til at skifte træningstøjet ud med de mere festlige klæder, når klubben holder afslutningsfest den 13. oktober kl. 18.00.

Menuen står - som altid - på oksetyndsteg, glaseret skinke og marineret kylling med flødekartofler, stegte kartofler, tag selv salatbar og ciabattabrød.

Musikken leveres af det tre mand store orkester Taylors.

Tilmelding:
Senest onsdag den 10. oktober til Michael Sindberg (2147 9606) eller Kim Sølvbjerg (2015 3390).

 

Yannick Rasmussen bombede løs for serie 5

18.09.12

 

Hedensteds tredjehold i serie 5 hentede en sikker sejr på hele 6-1 ude over Bredballe IF.

Yannick Rasmussen havde fået støvlerne skruet rigtigt på, da han lavede hattrick og lagde op til Chris Klintøs mål til 5-1. Også Peter Klode ramte dagen med tre assists.

Nicolai Dandanell og Kenneth Lesemann scorede til henholdsvis 1-0 og 6-1.

Se kampfakta her.

 

Mike Hansen sikrede serie 5's første sejr

16.09.12

 

Hedensteds fjerdehold i serie 5 scorede for første gang i efteråret og fik samtidig sæsonens første sejr, da Korning blev slået 2-0.

Mike Hansen scorede begge mål. Det første på oplæg af Erik Jensen, der havde fået nye, selvlysende snørrebånd i støvlerne. "De gjorde forskellen. Og så er de billigere at skifte ud end støvlerne", sagde Erik Jensen efterfølgende.

Målet til 2-0 faldt efter klumpspil i feltet, hvor keeperen tabte bolden for fødderne af Mike, der resolut sendte den i netmaskerne til en forløsende og tiltrængt sejr.

Se kampfakta her.

 

Mikkel fik sin præmie - ny konkurrence undervejs

15.09.12

 

Mikkel Vallin fik i dag overrakt den Mitre-spilletrøje med eget navn og nummer, som han vandt i vores lodtrækning blandt alle klubbens Facebook-venner.

Endnu en gang tillykke med trøjen.

Vi arbejder på en ny konkurrence, som I nok skal høre om inden længe...

Bliv venner med HIF på Facebook her.

 

Nicklas Ullum blev dagens helt mod topholdet

15.09.12

 

Hedensted fik 1-1 mod topholdet fra Gentofte-Vangede IF, da Nicklas Ullum udlignede i det 89. minut.

Nicklas Ullum var blevet rykket frem fra midtbanen til angrebet 10 minutter forinden, og pludselig gav en aflevering i dybden bonus, da han løb fra gæsternes forsvar og scorede på et fladt skud, der ikke levnede keeper Marc Olsen en chance.

Se kampfakta her.

Se 53 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Sen udligning kostede to points i Ringsted

08.09.12

 

Stadionuret havde rundet de 95 minutter og Hedensted var foran 3-2, da Ringsteds Henrik Larsen steg til vejrs efter hjørnespark og udlignede til 3-3.

Det kostede "De Grønne" to points, men de er stadig ubesejrede på Sjælland. Og så har Jyske Mediers sportsredaktør Tommy Poulsen italesat holdets nye øgenavn, Rejseholdet, med henvisning til de mange, lange køreture over Lillebælt, Fyn, Storebælt og sågar Sjælland. Hedensteds DS-hold er det danske fodboldhold, der rejser længst i denne sæson med en samlet rækkevidde på ca. 4500 km.

Mathias Kahr Christensen, Ronni Nordnæs og Ronni Knudsen scorede Hedensteds mål. Martin Olsen og Palle Mathias scorede foruden altså Henrik Larsen for Ringsted.

Se kampfakta her.

 

Ronni Knudsen førte an i storsejr over Næsby

01.09.12

 

Ronni Knudsen var ustoppelig, da han sammen med holdkammeraterne sendte Næsby Boldklub hjem til Fyn med et nederlag på 5-0 gemt væk langt nede i sportstaskerne.

Ronni scorede målene til 2-0 og 3-0 og lagde op til målene til 1-0 og 5-0.

Jonas Rode, Rasmus Jørgensen og debutanten Mathias Victor Christensen scorede de resterende mål.

Se kampfakta her og 73 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Vinderen af en HIF-spilletrøje er fundet

01.09.12

 

Vinderen af en HIF-spilletrøje er fundet blandt klubbens Facebook-følgere. Det blev Mikkel Vallin fra Hedensted.

Mikkel vandt trøjen i den konkurrence, der blev udskrevet i midten af marts, hvor vi lovede at trække lod om en sådan, så snart vi rundede 300 "likes" på siden.

Det skete i dag, efter at konkurrencen havde været omtalt i kampprogrammet til opgøret mod Næsby i Danmarksserien. Det gav hurtigt 14 nye medlemmer af siden, hvor med vi rundede de 300.

Mikkel Vallin får overrakt trøjen med sit efternavn og rygnummeret 20 trykt bag på, når førsteholdet lørdag den 15. september spiller næste hjemmekamp. Det er kl. 14 mod Gentofte Vangede IF fra København.

Klubben takker for opbakningen og håber på endnu flere Facebook-venner fremover.

Bliv venner med HIF her.

 

Serie 4 er kommet godt fra start

22.08.12

 

Klubbens andethold i serie 4 er kommet rigtig godt fra start med tre sejre på stribe og en målscore på hele 14-1.

Øverst på topscorerlisten ligger unge Jeppe Olsen (billedet), der scorede begge mål i sejrene over Bredballe og Hovedgaard, mens han lavede et uægte hattrick i storsejren på 10-0 over Hornsyld.

Træner Kasper Adelfred er naturligvis meget tilfreds med starten, og håber, det gode spil varer sæsonen ud, så man hurtigt vender tilbage til serie 3.

Se kampfakta fra holdets kampe her.

 

Nederlag på 2-0 i historisk hjemmekamp

19.08.12

 

Der blev skrevet et nyt, flot kapitel i klubbens historiebog, da Hedensted i dag spillede den første hjemmekamp i Danmarksserien nogensinde.

Godt nok tabte man 2-0 til SC Egedal, der er nedrykkere fra 2. division, men alene det, at byens hold nu spiller i landets fjerdehøjeste række er værd at glæde sig over som HIF-tilhænger.

Begge scoringer faldt efter pausen. Først ved Thomas Wagner og derefter Christian Offenberg.

Se kampfakta her og 24 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Ny HIF-målmand er gammel kending

17.08.12

 

Jacob Poulsen, 19 år, er tilbage i barndomsklubben Hedensted efter fire og et halvt år i Vejle Boldklub. Han har ambitioner om divisionsfodbold og er klar til at tage kampen op om pladsen som førstevalget mellem stængerne på DS-holdet på vejen derop.

Opholdet i Vejle fik en brat afslutning, da man her droppede samarbejdet med Jacob Poulsen og i stedet valgte at skrive kontrakt med den tidligere Kolding FC-keeper Nikolaj Christensen.

En prøvetræning i 2. divisionsklubben Skovbakken endte ikke ud i en aftale, bl.a. fordi klubben ligger for langt væk fra bopælen i Vejle, så valget faldt altså på Hedensted, hvor muligheden for at spille i Danmarksserien lokkede. Aftalen løber i første omgang til nytår.

- Jeg skal have kickstartet karrieren og i gang igen, da jeg ikke har spillet ret meget i foråret. Planen er at arbejde mig op ad og selvfølgelig vise folkene i Vejle Boldklub, at de tog en forkert beslutning, da de tog Nikolaj ind, siger Jacob Poulsen.

I VB-trøjen nåede han at spille 10 kampe i Reserveligaen, mens han sad på bænken til otte kampe i 1. division. En enkelt pokalkamp blev det også til, da han var med til at slå Herning KFUM’s serie 1-hold 7-2 den 31. august sidste år.

Startede som forsvarer
I morgen, lørdag, vogter han målet, når andetholdet hjemme i Mosen møder Hornsyld kl. 13.30. Debuten som senior i HIF fik han for samme hold i første rundes sejr på 2-1 ude mod Bredballe, mens han holdt buret rent i førsteholdets træningskamp mod Odder.

Han skiftede til Vejle, efter at være blevet opdaget til en KUV-samling, og har stort set altid stået på mål. Som helt lille spillede han dog forsvar.

- Vi manglede en målmand, så jeg meldte mig og røg på kassen. Der har jeg så været siden, konstaterer Jacob Poulsen, der har lært mange ting gennem årene i Vejle.

- Jeg har lært, hvordan det er at være i en fuldtidsprofessionel klub, hvor det kun handler om fodbold. Hvordan man omgås hinanden i et miljø, hvor der er nogle, der kigger på én og vurderer ens præstationer hele tiden, så man er under konstant pres, hvis man vil være sikker på at spille i weekenden. Og hvordan man tackler de ting, så man alligevel præsterer på et højt niveau hele tiden, forklarer den unge målmand.

- Og så har jeg fået lov at blive matchet på højt niveau i Reserveligaen, hvor man møder spillere, man kender fra både Superligaen og 1. division.

Derfor hersker der som nævnt heller ingen tvivl om, at han er kommet til Hedensted for at tage kampen op mod den talentfulde målmand Simon Guldhammer, der har imponeret siden hans debut mod KSC Harte den 8. maj 2011 og specielt gjorde sig bemærket, da han holdt målet rent i en opvisningskamp mod Brøndby den 30. juni.

- Jeg har som sagt en drøm om at spille divisionsfodbold, så serie 4 er på sigt for lavt til mine ambitioner. Men jeg tager den med ro. Så må tiden vise, hvad der videre skal ske, lyder det fra Jacob Poulsen.

Fakta:

Navn: Jacob Poulsen
Født: 10. april 1993
Højde:  192 cm
Position: Målmand
Bopæl: Vejle
Tidligere klubber: Vejle Boldklub
Bonusinfo: Søn af den tidligere klubformand Claus Poulsen.

 

Sejr over Næstved i DS-premieren

11.08.12

 

Hedensted fik den bedst tænkelige start på tilværelsen som Danmarksseriehold, da man på udebane i Næstved vandt 2-1.

Jonas Rode (billedet) og Ronni Knudsen scorede Hedensteds mål, efter at holdet var gået til pause nede med 1-0.

Se kampfakta her.

 

Sejr over Odder IGF i sidste testkamp

08.08.12

 

Hedensted vandt den sidste testkamp med sikre 2-0, da Odder IGF her til aften gæstede Mosen.

Ronni Knudsen scorede til 1-0 efter 48 minutter, og Rasmus Jørgensen gjorde det til 2-0 fire minutter senere.

Det tegner godt forud for premieren i Danmarksserien ude mod Næstved på lørdag kl. 15.00.

Se kampfakta her.

Se 57 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Førsteholdet slået med 5-2 i næstsidste testkamp

04.08.12

 

Heller ikke i tredje forsøg lykkedes det Hedensted at vinde en træningskamp, da man lørdag måtte se sig slået 5-2 af Hatting/Torsted.

Hedensted kom bagud 4-0 inden for de første 70 minutter, hvorefter Stephan Koefoed Hansen fik reduceret til 4-1 på oplæg af Thomas Bie.

Hatting/Torsted scorede til 5-1, inden Stephan igen var på pletten til slutresultatet 5-2. Denne gang efter samspil med Kristian Bonde.

Næste og sidste træningskamp er hjemme mod Odder IGF på onsdag kl. 19.00.

Se kampfakta her.

 

FC St. Pauli spiller på Hedensted Stadion

01.08.12

 

Den tyske fodbold FC St. Paulis ungdomshold gæster Hedensted Stadion på søndag.

Her møder de tilsvarende hold fra Vejle Boldklubs U13 til og med U19 i et internt arrangement mellem de to klubber, som Hedensted IF altså lægger bane til.

Programmet er som følger:
Kl. 12.00: U13 og U17
Kl. 13.30: U15
Kl. 15.00: U14 og U19

Holdene mødtes på samme måde den 6. august 2011 med følgende resultater:

St. Pauli - VB U19 Liga (1-2)
St. Pauli - VB U17 Liga (3-0)
St. Pauli - VB U15 Mesterrække (0-4)
St. Pauli - VB U14 Mesterrække (5-2)
St. Pauli - VB U13 Mesterrække (3-1)

 

DS tabte 1-0 til IF Lyseng

31.07.12

 

Aftenens træningskamp mod IF Lyseng endte med et nederlag på 1-0.

Gæsternes Frederik Hansen scorede kampens enlige mål efter 20 minutters spil.

Mathias Kahr havde Hedensteds bedste chance i første halvleg, men han skød forbi et næsten tomt mål.

Se kampfakta her.

Se 60 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Kiosken i klubhuset mangler hjælpere

31.07.12

 

Kiosken i klubhuset mangler desperat flere frivillige, der ønsker at give en hånd med, så klubbens brugere og gæster fortsat kan købe mad og drikke efter træning og kamp.

- Hvis ikke vi får noget mere hjælp i kiosken, er konsekvensen at den holder lukket flere gange om ugen, siger Birte Pedersen fra kiosken.

Der er i dag 8 til 10 frivillige forældre, som skiftes til at passe kiosken i hverdage og i weekenderne. Der er åbent mandag til torsdag fra kl. 18.00 til ca. 21.00. I weekenden er der åbent efter behov.

Målet er at have kiosken åben til alle hjemmekampe i Mosen, men for at kunne opnå dette mangler man altså hjælp, så man sammen kan løfte i flok.

Der er flere gode grunde til at hjælpe:
1. Du hjælper og støtter HIF.
2. Du får et stort socialt netværk.
3. Din datter eller søn synes det er sejt, at mor/far passer kiosken i HIF.
4. Du er med til at skabe liv i klubben.

Hvis du, efter at have læst dette, har lyst og kan afse et par timer til HIF, så meld dig på banen og tag gerne en veninde eller nabo med. I kan sagtens stå to og to. Og vi er selvfølgelig med i starten.

Du bestemmer selv, hvor mange timer du vil hjælpe til.

Vi ser frem til at høre fra dig. Henvendelse kan rettes til Birte Pedersen på tlf. 20 89 98 00 elller e-mail birte@hafnet.dk.

Sportslig hilsen,
Bestyrelsen

 

Ronni Nordnæs er tilbage i HIF

30.07.12

 

Ronni Nordnæs er tilbage i den grønne trøje efter halvandet år på Vejle Boldklubs U19 Ligahold og reserveligahold.

Den 19-årige defensive midtbanespiller var med i lørdagens 3-3-kamp mod Kolding IF, hvor han fik en forstrækning i ledbåndet ved opvarmningen, som tvang ham ud efter bare 10 minutters spil. Ronni ville prikke bolden væk, men hans fod sad fast i græsset, og Mikkel Vilhelmsen var uheldig at falde ned over ham.

- Det gav et knæk og gjorde ondt, men det er heldigvis ikke så slemt, som jeg havde frygtet. Jeg regner med at være tilbage om en uges tid, siger Ronni Nordnæs mandag eftermiddag.

Dermed sidder han ude, når Danmarksserieholdet i morgen hjemme på Hedensted Stadion møder IF Lyseng i efterårets anden træningskamp. Den starter kl. 19.15.

Søgte nye udfordringer
Ronni Nordnæs spillede i Vejle, fra han var lilleput til førsteårssenior, hvor efter han skiftede til Hedensteds daværende serie 1-hold. Her efterlod han ingen tvivl om sine kvaliteter på midtbanen, hvilket gav ham mod på mere.

Derfor tog han som 17-årig tilbage til Vejle, for at finde større udfordringer.

- Jeg havde mod på mere og ville gerne udfordre mig selv, så i stedet for at spille som senior i Hedensted brugte jeg den sidste tid som ungdomsspiller i Vejle. Jeg ville se, hvor højt jeg kunne komme og selvfølgelig udvikle mig yderligere, forklarer Ronni Nordnæs, som nåede at spille 30 kampe i U19-ligaen og 15 i reserveholdsligaen. Her mødte han bl.a. Odense Boldklub, der stillede med profiler som Morten Skoubo, Rúrik Gíslason og Baye Djiby-Fall.

- Det var selvfølgelig fedt. Reserveligaen er et okay højt niveau og også lidt højere end U19-ligaen. Jeg har fået mere fart i benene og forbedret mine tekniske og taktiske evner med opholdet i Vejle, siger han.

Ronni nåede at score tre gange for U19 og to gange for reserveholdet.

Sammen med holdkammeraterne trænede han seks-syv gange om ugen, så formen er også god. F.eks. var der tirsdag og torsdag både træning om morgenen og om eftermiddagen.

Ingen aftale med vejlenserne
Men Vejle tilbød ham ikke en aftale, så han kunne fortsætte, og efter en misset prøvetræning med FC Fredericia og en række tilbud fra andre Danmarksserieklubber er han altså nu tilbage i Hedensted.

- Hedensted er en god klub tæt på min bopæl, så det var oplagt at tage herud. Jeg håber naturligvis på fast spilletid, siger Ronni Nordnæs, der blev student i juni og leder efter job ved siden af fodboldkarrieren.

 

Uafgjort i forårets første træningskamp

28.07.12

 

Med tre scoringer fra det 80. til det 85. minut sikrede Hedensted resultatet 3-3, da de i dag mødte Kolding IF.

Jonas Rode og Mathias Kahr scorede målene.

Det var efterårets første træningskamp. Allerede på tirsdag spiller man hjemme mod IF Lyseng.

Se kampfakta her.

 

Nicklas Ullum ny mand i Hedensted

05.07.12

 

HIF har netop lavet en aftale med endnu en ung og talentfuld spiller, der kommer til at styrke Danmarksserieholdet yderligere.

Her er tale om den 19-årige midterforsvarer og U19 Liga-spiller Nicklas Ullum, der skifter fra Vejle Boldklub Kolding, hvor han desuden har spillet stort set samtlige kampe for klubben i Reserveholdsturneringen i foråret.

- Vejle kunne ikke tilbyde mig en aftale, hvor jeg kunne se mig selv, så nu kommer jeg i stedet til Hedensted, siger Nicklas Ullum, der lige nu nyder ferien i Tyrkiet, inden fodboldtræningen starter op den 22. juli.

- Hedensted er i gang med en god udvikling og har været det gennem længere tid, så det er spændende, hvad her på sigt kommer til at foregå. Det er noget, jeg gerne vil være en del af, så derfor faldt mit valg på HIF.

Slog Hedensted ud af pokalturneringen
Lige som Jonas Malberg, hvis skifte fra netop Vejle Boldklub til Hedensted IF blev annonceret den 24. juni, kender Nicklas Ullum også en stor del af sine kommende holdkammerater, da de tidligere har spillet sammen i Vejle. Han har dog ikke set dem spille for Hedensted her i løbet af foråret, men han har dog været en tur på stadion, da han den 8. maj var med på det VB-mandskab, der slog HIF 2-1 i en U19-pokalkamp.

- Det er selvfølgelig også en grund til at skifte. Jeg glæder mig til at spille på hold med dem igen, siger Nicklas Ullum, som dog ikke per automatik forventer at ryge direkte ind i startopstillingen hos Allan Worsøe.

- Der er god konkurrence på holdet, så jeg skal ind og kæmpe for en plads i start-11'eren, præcis lige som alle andre i truppen. Jeg skal bevise til træning, at jeg er berettiget til at spille kampene, men det er da klart, at jeg satser på at få spilletid, lyder det fra den 190 cm høje centerforsvarer.

Fakta:

Navn: Nicklas Ullum Bach Nielsen
Født: 26. april 1993
Højde: 190 cm
Position: Centerforsvar
Bopæl: Vejle
Tidligere klub: Vejle Boldklub Kolding

 

Opstartsmøde den 22. juli

04.07.12

 

Mens sommerferien er i fuld gang for de fleste er vi allerede i gang med at planlægge den nye spændende sæson i Danmarksserien.

Som de fleste nok er klar over, så har DBU sammensat puljerne for Danmarksserien således, at vi er kommet i pulje 2 med hold fra Fyn, Lolland og Sjælland. Denne pulje giver os en meget spændende sportslig udfordring mod hold som vi ikke har det store kendskab til, men det er altid spændende at møde hold fra andre dele af landet.

Vi skal være opmærksomme på, at sæsonen nu strækker sig helt frem til næste sommer. Vi vil fra klubbens side forsøge at gøre vores udebaneture så behagelige som mulig. Selvfølgelig inden for de rammer som klubben nu formår. Der vil selvfølgelig blive en stor bus til alle kampe, således at man har mulighed for slappe af, evt. læse lidt eller hvad man nu lyster. Klubben vil gøre alt for at skabe de rigtige betingelser, således at det bliver en oplevelse for alle at spille i Danmarksserien.

Vi håber, at alle vil tage disse udfordringer med, så vi kan fortsætte og fastholde den fornemme sportslige tendens vi har i øjeblikket.

Vi har lavet et opstartsprogram der ser således ud:

Vi starter søndag den 22. juli kl. 11.00 (omklædt). Derefter er der sammensat følgende program gældende for alle i første- og andenholdstruppen. Til de forskellige træningskampe vil der selvfølgelig blive udtaget et hold fra gang til gang. Andetholdet er tilmeldt en træningsturnering i Vejle/Grejsdalen.

Tirsdag den 24. juli kl. 19.00-20.30: Træning

Torsdag den 26. juli kl. 19.00-20.30: Træning

Lørdag den 28. juli kl. 14.30: Træningskamp ude mod Kolding IF (Danmarksserien)

Tirsdag den 31. juli kl. 19.15: Træningskamp hjemme mod IF Lyseng (Danmarksserien)

Onsdag den 1. august kl. 19.00: Træningskamp i Vejle/Grejsdalen (Serie 4)

Torsdag den 2. august kl. 19.00-20.30: Træning

Fredag den 3. august kl. 19.00: Træningskamp i Vejle/Grejsdalen (Serie 4)

Lørdag den 4. august kl. 14.00: Træningskamp hjemme mod Hatting/Torsted (Danmarksserien)

Mandag den 6. august kl. 19.00: Træningskamp i Vejle/Grejsdalen (Serie 4)

Tirsdag den 7. august kl. 19.00: Træningskamp hjemme mod Odder IGF (Danmarksserien)

Torsdag den 9. august kl. 19.00-20.30: Træning

Lørdag den 11. august: Turneringsstart

Som tidligere nævnt vil der blive indført tre gange ugentlig træning. Det træningspas vil primært forekomme om mandagen. Der bliver programsat træningstider i forbindelse med opstarten.

Til orientering starter John Binder Andersen op som assistent for Allan Worsøe. Lars Jensen er selvfølgelig stadigvæk assistent. John vil blive tilknyttet som ekstra hjælp til træningerne. Jørn Madsen fortsætter som holdleder.

Vi håber, at alle møder friske og motiverede op. Vi ser ligeledes frem til at få nye spillere tilknyttet klubben. Vi vil sørge for at der bliver taget godt imod alle.

Er du forhindret den 22. juli, må du meget gerne melde afbud til en af trænerne. Er der i øvrigt weekender i den kommende sæson, hvor du allerede nu ved, at du er forhindret i at spille, bedes du meddele dette snarest.

Vi håber at se dig til en spændende og forhåbentlig god sæson for "De Grønne". Gamle som nye spillere – alle er velkomne.

Vel mødt og god sommer!

Sportslig hilsen,
Henrik Lundsgaard Nielsen
Formand for Hedensted IF

 

Ung VB'er skifter til Hedensted

24.06.12

 

Den 19-årige forsvarsspiller Jonas Malberg skifter fra Vejle Boldklub Koldings U19 Liga til Hedensted IF med øjeblikkelig virkning.

Aftalen med vejlenserne udløb for kort tid siden, så da man i Hedensted IF fik nys om den nu ledige spiller, meldte man sig hurtigt på banen.

- Det stod klart, at jeg ikke skulle fortsætte i Vejle, da de ikke havde nogen planer med mig. De ting, de havde at tilbyde, var ikke noget, der sprang i øjnene for mit vedkommende, siger Jonas Malberg, der har været i Vejle siden han var 12 år og spillede i mesterrækken som lilleput. Bl.a. sammen med Hedensteds Jonas Rode og målmand Simon Guldhammer, inden Simon skiftede til AGF.

- Det var lidt svært at beslutte at forlade VB, men det er fair nok, at jeg ikke længere skal spille for dem. Da Hedensted meldte sig, virkede det som et oplagt skifte med muligheden for at spille i Danmarksserien, siger Jonas Malberg.

Han har fulgt Hedensteds op- og nedture gennem foråret. Både fordi det er et lokalt hold, men også fordi han kender flere af sine kommende holdkammerater, fra da de spillede i Vejle. Her er tale om Rasmus Jørgensen, Emil Bech, Lasse Dahl-Hansen og førnævnte Jonas Rode samt Simon Guldhammer.

Ydmyg over for opgaven
Jonas Malberg spiller højre back og har optrådt for Vejle i både U17- og U19-ligaen, lige som det er blevet til seks-syv kampe i Reserveholdsligaen.

Der er således ingen tvivl om, at det er lidt af et scoop for Hedensted at få ham til klubben, men Jonas Malberg selv kommer ikke til Mosen med næsen i sky.

- Jeg er meget ydmyg over for opgaven. Det giver ikke sig selv, at jeg skal spille på førsteholdet, så jeg er klar til at kæmpe for en plads. Selvfølgelig er det klart, at jeg ikke kommer til Hedensted for at spille på andetholdet, men jeg vil ud at bevise gennem træning og til kamp, at jeg fortjener at være med på Danmarksserieholdet, siger Jonas Malberg, der blot glæder sig over, at der med garanti bliver kamp om pladserne i træner Allan Worsøes trup.

- Det er en del af gamet.

Fakta:

Navn: Jonas Malberg-Pedersen
Født: 27. juni 1993
Højde: 182 cm
Position: Højre back
Bopæl: Børkop
Tidligere klubber: Gauerslund IF og Vejle Boldklub Kolding
Bonusinfo: Bliver student fra Rødkilde Gymnasium om få dage.

 

Billeder: Hedensted IF - Vinding SF (2-2)

22.06.12

 

Andetholdet mødte her til aften Vinding SF i en skæbnekamp, der afgjorde nedrykningen til serie 4.

Kampen endte 2-2, efter at Hedensted ved pausen var bagud med 2-0.

Brian Dam scorede begge mål for Hedensted, som skulle have vundet med to mål, hvis de skulle have undgået den ærgerlige nedrykning til serie 4.

Se 37 billeder fra kampen på Facebook her.

 

Isabella-Fonden giver 20.000 kr. til HIF

22.06.12

 

Isabella-Fonden fra Vejle har netop givet 20.000 kr. til Hedensted Idrætsforening til støtte for klubbens ungdomsarbejde.

HIF's formand Henrik Lundsgaard Nielsen fik torsdag overrakt pengene på et gavekort fra Isabella-Fondens formand Carsten Dyg, der fortæller, at valget faldt på Hedensted Idrætsforening, da man ønsker at støtte friluftslivet i kommunen.

- Vi har medarbejdere, der er bosat i kommunen og virksomhedens grundlægger Søren Odgaard har rødder i byen. Så da fonden har til formål at være til gavn for virksomhedens nuværende og tidligere ansatte samt efterkommere af Søren Odgaard, var valget oplagt, forklarer Carsten Dyg.

Isabella-Fonden blev grundlagt tilbage i 1970’erne af Anna- og Søren Odgaard og står i dag som ejer af Vejle-virksomheden Isabella Fortelte. Det var Søren Odgaard, der startede forteltefabrikken tilbage i 1957 og i dag er den Europas største af slagsen. Søren døde selv i 2005, men fonden lever naturligvis videre og fortsætter med hvert år at uddele fem portioner af 20.000 kr. til gavn for camping- og friluftslivet.

- På det seneste er vi begyndt også at donere penge til boldklubber og spejderforeninger, da deres aktiviteter jo også hører ind under friluftslivet, siger Carsten Dyg.

Søren Odgaard boede i øvrigt i en årrække på gården Rindbæklund, som i dag fungerer som klubhus for Hedensted Goldklub.

 

HIF forlænger med Allan Worsøe

22.06.12

 

HIF har forlænget kontrakten med førsteholdets træner Allan Worsøe, så den nu gælder frem til den 31. december 2013.

Forlængelsen kommer oven på klubbens historiske oprykning til Danmarksserien, der kom i hus i lørdags, hvor Viborg blev slået 1-0 hjemme i Mosen.

- Vi er meget tilfredse med Allans arbejde og udbytte af vores unge spilletrup. Allan er en ambitiøs, loyal og engageret træner, som vi er glade for at have i Hedensted IF, lyder det fra formand Henrik Lundsgaard Nielsen.

 

1-0-sejr over Viborg sender HIF i Danmarksserien

16.06.12

 

Med en sen scoring i det 85. minut sikrede Rasmus Jørgensen oprykningen til Danmarksserien foran næsten 600 tilskuere.

Jubelen ville ingen ende tage, da dommer Ib Therkelsen fløjtede af efter knap fem minutters neglebidende overtid. Spillere, trænere og tilskuere invaderede banen i en sejrsrus overfyldt af glæde og lod kort efter champagnepropperne sprænge, mens træner Allan Worsøe fik den traditionelle lufttur.

Det her er historisk og forhåbentlig begyndelsen på en fremtid som fast Danmarksserieklub. Som minimum!

Under referatet kan du i levende billeder se, hvordan det gik til, da dommeren kampen fløjtede af. Og så kan du komme med en tur i omklædningsrummet, hvor Ronni Knudsen stod for underholdningen med megafon, bongotrommer og øl i stride strømme fra gavmilde givere.

Se også interviews med Allan Worsøe og Nicolai Givskov.

Se kampfakta her.

Se 145 billeder fra kampen på Facebook her.

 

HIF kan skrive klubhistorie på lørdag

13.06.12

 

Lørdag kl. 16 løber 11 grønklædte spillere på banen i Mosen, som de har gjort det så mange gange før. Denne gang er dog noget helt særligt. Holdet møder Viborg og en sejr sender Hedensted op i Danmarksserien for første gang i klubbens historie, mens uafgjort eller et nederlag – alt afhængig af andre holds kampe - giver holdet en række andre muligheder.

- Jeg tror, de færreste havde regnet med, at vi i sidste spillerunde stadig hang på i toppen med den her historiske mulighed for at rykke op, siger træner Allan Worsøe med henvisning til situationen i starten af sæsonen, da fem spillere fra efteråret 2011, hvor holdet vandt Jyllandsserien med 33 points, pludselig ikke længere var til rådighed.

Jesper Olesen stoppede på grund af manglende tid, Jesper Skov Larsen havde problemer med øjet, Nicolai Givskov langtidsskadede sin ankel i en træningskamp mod Hatting/Torsted, Ronni Knudsen sad ude i flere uger med en skade i hælen og Stephan Koefoed Hansen holdt pause fra fodbolden, da han mistede motivationen.

Efter det gode resultat i efteråret, og med den brede trup, hed klubbens vision oprindeligt – og gør det stadig afhængigt af udfaldet af lørdagens opgør – at man ville rykke op i Danmarksserien i 2014.

- Vi troede, at vi her i foråret ville ende i en Aarhus-kreds, der traditionelt er velspillende. I stedet blev vi placeret sammen med hold fra Silkeborg, Viborg, Kolding og Vestjylland, som også har været meget stærke, siger Allan Worsøe.

Han fremhæver specielt Kolding Boldklub, der nød godt af både spillermæssig og økonomisk tilgang. Dem havde man på forhånd regnet som favorit.

- Samtidig stod det lidt sløjt til ved træningen, hvor vi ofte kun havde én målmand og generelt for få spillere til rådighed. Konkurrencen om pladserne var simpelthen for tynd, forklarer Allan Worsøe.

Rækkens bedste venstreben
I turneringen smed man points med nederlag på 2-1 til Frederiks AIF den 14. april og 2-3 til Esbjerg IF 92 tre dage senere den 17. april, så det så rigtig svært ud. Alt tydede på endnu en sæson i Jyllandsserien, men herefter kom man tilbage på sporet med 2-0 over Silkeborg og 4-0 over Funder, inden Viborg fik spoleret sejrsstimen, da de vandt det første opgør 2-1.

Her kom Hedensted bagud allerede efter otte minutter, da bolden ikke blev clearet ud af feltet. HIF-forsvaret var ikke mentalt på plads, husker Allan Worsøe, og det blev straffet prompte.

- Det var en meget tæt kamp. De fire øverste hold spiller generelt utroligt tætte kampe. På lørdag mod Viborg, der er et ungt og talentfuld hold, skal vi sørge for at dæmpe deres aggressivitet og holde de to stærke angribere i kort snor. Specielt deres ene angriber – det var ham der scorede til 2-1 fra 35 meters afstand – har et godt venstreben. Nok rækkens bedste og hårdeste af slagsen, vurderer HIF-træneren.

Stor moral og viljestyrke på holdet
Hedensted har nu vundet de seneste fem kampe med en målscore på 11-1, som altså gør, at de nu selv kan afgøre tingene. At man er nået der til, skyldes ifølge Allan Worsøe to ting:

- Det vidner om ufattelig stor moral og høj kvalitet hos de spillere, der er tilbage. Bl.a. var vi i to kampe, grundet skader, tvunget til at rykke Kenneth Knudsen, der jo er tiltænkt en offensiv rolle, ned i midterforsvaret. Det er snart ligegyldigt, hvad jeg har budt dem i første halvdel af sæsonen i form af nye pladser og opgaver. Deres disciplin og loyalitet over for klubben er enorm. De knokler på med stor psykisk styrke og stabilitet, siger Allan Worsøe.

Samme hold som sidst
Således kan sæsonen deles op i to dele. En mindre godkendt med nederlag til lavererangerende hold og en absolut godkendt, hvor Hedensted ikke har efterladt nogen tvivl om, hvem der fortjente de tre points.

Inden lørdagens opgør råder træner Worsøe over en trup, der er helt og aldeles fit for fight, så han kan stille med de samme 14 spillere, som i sidste runde besejrede Funder.

Han forventer en tæt kamp, da Viborg står godt på banen og giver ganske få chancer fra sig. Her skal skarpheden være i top hos Jonas Rode, Ronni Knudsen, Rasmus Jørgensen og holdkammeraterne, hvis der efter sommerferien skal spilles Danmarksserie-fodbold i Mosen.

Kolding Boldklub og Hedensted har begge 25 points efter 13 runder. Kolding møder bundholdet Frederiks AIF samme tid på lørdag.

Husk i øvrigt på, at du kan følge kampen direkte her på hjemmesiden via Twitter.

Fakta om oprykningsspillet:
- Der er tre Jyllandsserier. Den bedste 3’er får flere chancer for at rykke op.
- Taber Hedensted på lørdag, sætter de dog det hele til, hvis Silkeborg slår Funder (første opgør vandt de 6-0).
- Spiller de uafgjort, kan der stadig være en mulighed for at blive bedste 3’er. Sker det, skal de møde nummer 3 fra Sjællandsserien på neutral bane. Formentlig onsdag den 20. juni.
- Taber man den kamp, får man en ny chance mod taberne af kampen mellem nummer 2 i Københavnsserien og Fynsserien. Vinderen af dette opgør rykker op.

 

Ingen Sankt Hans-fest i år

12.03.12

 

Modsat tidligere år afholder klubben i år ingen Sankt Hans-fest.

Dermed bliver der ikke sendt en heks af sted fra Mosen mod Bloksbjerg lørdag den 23. juni.

 

Ronni Knudsen sender HIF på DS-kurs

10.06.12

 

Hedensted kan skrive klubhistorie, hvis de vinder næste lørdags spændende hjemmekamp mod Viborg FF. En sejr sender klubben i Danmarksserien for første gang.

Det blev slået fast, da Ronni Knudsen i dag sikrede holdet en sejr på 1-0 ude mod Funder GF. Lars Jensen lagde op til målet på hjørnespark.

Se kampfakta her.

 

Pernille Tinghus dobbelt målscorer i 5-0-sejr

10.06.12

 

Hedensteds Pernille Tinghus nettede to gange, da hun sammen med holdkammeraterne på serie 1 slog Beder/Malling med 5-0.

Marianne Egeskov, Sascha Heiselberg og Pernille Meyer scorede de resterende tre mål, der bringer holdet op på andenpladsen efter puljevinderne fra KoHBra.

Se kampfakta her.

 

Oppenlænder sikrede serie 6 årets mindste sejr

10.06.12

 

For første gang i sæsonen måtte det ubesejrede serie 6-hold gå fra banen efter kun at have scoret et enkelt mål.

Morten Oppenlænder var manden, der i anden halvleg sikrede "De Grønne" sejren i denne tidlige søndagskamp hjemme mod Stouby. Rasmus Nissen lagde op til målet og er dermed oppe på 14 scoringer og 14 assists. Chano Høst følger efter med 10, mens Oppenlænder hænger godt på med ni.

Se kampfakta her.

 

HIF slog topholdet fra Silkeborg - Rode matchvinder

03.06.12

 

Hedensted tog til Silkeborg og mødte puljens nummer et. Det kastede tre points af sig med en sejr på 2-1.

Målene blev scoret af Mathias Kahr og Jonas Rode?

Se kampfakta her.

 

Anne-Mette Bach matchvinder mod Jelling

13.05.12

 

Hedensteds kvinder vandt for første gang i sæsonen i regulær kamp, da de på udebane slog Jelling fS med 2-1.

Målene blev scoret af Lillian Damgaard og Anne-Mette Bach.

Se kampfakta her.

 

COPYRIGHT 2005 | HEDENSTED IF | OPTIMIZED FOR 1024*768